Moderátor: Michal Dalecký
majo64 píše:cawko som začiatočnik chcel by som vediet par veci...
a kde sa tam da čo studovat nič som tam nenašiel a mohol by si mi dat niaky link na straku kde je pisane všetko o navesidla o semaforoch ako to funguje a ako to pripojit a tak diki mocPetrL píše:majo64 píše:cawko som začiatočnik chcel by som vediet par veci...
V prvé řadě se snaž něco nastudovat sám - začít můžeš třeba tímto: http://www.mala-zeleznice.cz/wwwmazel/wwwmz/ Tady ti rádi poradíme, když něčemu nebudeš rozumět, ale nechtěj, aby tě to někdo učil základy pomocí internetových diskuzí. Pro začátek věnuj trochu času alespoň psaní dotazu - přečti si svůj dotaz sám po sobě a pak si představ, že by ti někdo stejným způsobem odpověděl. Dost nesrozumitelné - že?
majo64 píše: link na straku kde je pisane všetko o navesidla o semaforoch ako to funguje a ako to pripojit a tak diki moc
majo64 píše: mohol by si mi dat niaky link na straku kde je pisane všetko o navesidla o semaforoch
majo64 píše:a kde sa tam da čo studovat nič som tam nenašiel a mohol by si mi dat niaky link na straku kde je pisane všetko o navesidla o semaforoch ako to funguje a ako to pripojit a tak diki moc
PetrL píše: ..... Aha! Jsi příliš zbrklý a chceš všechno pod nos, bez vlastního přičinění. Ale tak to nepůjde. ....
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků