Moderátor: Michal Dalecký
kpt.Budha píše:Hrozně by mě zajímala statistika, kolik střelců si tento model předobjedná na základě fotky...když je to první pára od této firmy, pokud se tedy nemýlím.
alik píše:Zajímavá a pro mne znepokojující je zpráva o jakémsi vestavěném zvukovém dekodéru vlastní výroby v hodnotě hardware cca 100 Kč...
vvitty píše:kpt.Budha píše:Hrozně by mě zajímala statistika, kolik střelců si tento model předobjedná na základě fotky...když je to první pára od této firmy, pokud se tedy nemýlím.
Predobjednalo si ji u me uz vic zajemcu nez jsem cekal.
alik píše:Zajímavá a pro mne znepokojující je zpráva o jakémsi vestavěném zvukovém dekodéru vlastní výroby v hodnotě hardware cca 100 Kč,...
vvitty píše:kpt.Budha píše:Hrozně by mě zajímala statistika, kolik střelců si tento model předobjedná na základě fotky...když je to první pára od této firmy, pokud se tedy nemýlím.
Matěj píše:vvitty píše:kpt.Budha píše:Hrozně by mě zajímala statistika, kolik střelců si tento model předobjedná na základě fotky...když je to první pára od této firmy, pokud se tedy nemýlím.
Mám k Vám jeden skromný dotaz.
Když si u Vás teď objednám model Papouška od MTB, který ještě fyzicky neexistuje a má být k dostání koncem roku. Jsem povinný si jej koupit a zaplatit, i když to nebude to pravé modelové?
U první páry a zvláště od MTB bych se toho trochu bál. Pokoud ne, tak bych si ho také s klidem objednal.
sidlo píše:alik píše:Zajímavá a pro mne znepokojující je zpráva o jakémsi vestavěném zvukovém dekodéru vlastní výroby v hodnotě hardware cca 100 Kč...
Nic takového jsem nečetl, můžeš uvést odkaz.
alik píše:Zajímavá a pro mne znepokojující je zpráva o jakémsi vestavěném zvukovém dekodéru vlastní výroby v hodnotě hardware cca 100 Kč...
MTB píše:32bit CPU lze dnes nákladově do 100 Kč
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník