Moderátor: Michal Dalecký
Brejla píše:Možná se ještě dočkáme i starých "kulatých" E469, E499 a i kvalitního šestikoláka bych nevylučoval.
Brejla píše:Pojezdy po minimálních úpravách mají a karoserie při dostatečné poptávce není zas tak velký problém.
Brejla píše:Možná se ještě dočkáme i starých "kulatých" E469, E499.....
Brejla píše: Pojezdy po minimálních úpravách mají a karoserie při dostatečné poptávce není zas tak velký problém.
George V. píše:Brejla píše:Možná se ještě dočkáme i starých "kulatých" E469, E499.....
To dočkáme a to od té jedné české firmy. A možná budeme i překvapeni. V TT to takový propadák vůbec nebyl a jestli se poučí jako v případě kocoura....
Brejla píše: Děkuji, nechci![]()
Pořád věřím tomu, že se vyplní má předtucha stejně jako u řady 162, 163, 362, 363 a modely v budoucnu vyrobí nějaká solidní firma.
hummus píše:Byl bych příjemně překvapený, kdyby dodržely, ale moc tomu nevěřím. Na ES 499.0 měly úplně všechno. Pojezd, karoserii, pantografy,... a stejně ji dodali s víc než ročním zpožděním.
S těma reklamníma lokomotivama, bych to neviděl tak růžově. Nakonec i ta Čezovka byla myslím limitovaná série.
A co se týče teorií o tom, že výrobci první dělají lokomotivy v epochách, které se míň prodávají. No já si to nemyslím (nemá to pro ně logiku. Potřebují aby se jim náklady na výrobu vrátili co nejdříve). Stačí se podívat do novinkových katalogů všech výrobců. Převládá V a VI epocha a podle mě to není náhoda.
Btw. A.C.M.E. možná není potřeba přemlouvat. Možná by stačílo si u ních objednat 500ks sérii obou lokomotiv
George V. píše:Brejla píše:Možná se ještě dočkáme i starých "kulatých" E469, E499.....
To dočkáme a to od té jedné české firmy. A možná budeme i překvapeni. V TT to takový propadák vůbec nebyl a jestli se poučí jako v případě kocoura....Brejla píše: Pojezdy po minimálních úpravách mají a karoserie při dostatečné poptávce není zas tak velký problém.
No právě že pojezd nemají. Kulatý elektriky mají rozvor podvozku 3330mm, peršingoidní 3200mm. To ještě tak E479.0 a E479.1 pro Slováky. Ale to jsou nákladní mašiny a to není parketa A.C.M.E
Brejla píše:George V. píše:Brejla píše:Možná se ještě dočkáme i starých "kulatých" E469, E499.....
To dočkáme a to od té jedné české firmy. A možná budeme i překvapeni. V TT to takový propadák vůbec nebyl a jestli se poučí jako v případě kocoura....
Děkuji, nechci![]()
Po dřívějších hrozných zkušenostech s nutnými výměnami motorů a mnoha reklamacemi a vrácenými kusy mi tento český výrobce už domů nesmí. Pořád věřím tomu, že se vyplní má předtucha stejně jako u řady 162, 163, 362, 363 a modely v budoucnu vyrobí nějaká solidní firma. Kvalitu produkce v TT moc nesleduji, ale v H0 je každý pokus této firmy o další model stále větší a větší katastrofa-viz např. poslední odkazy na polská fora.
mlha píše:tak já budu deponovat jenom jednu dvousystémovku, ale těším se....
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník