DISKUZE-Novinky H0 2025 (komentáře)

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti H0 (1:87).

Moderátor: Michal Dalecký

Re: Novinky H0 2025

Příspěvekod JaroHo » pát 11 dub, 2025 9:52 am

jenže my co nejsme na ksichbuku, si prohlídneme tak tři příspěvky a pak šlus, skočí tam nemilosrdně přihlašovací okno a čau babi, vpravo je galerka tak tu lze prohlížet a když skočí okno s přihlášením tak znova načíst stránku a furt do kola...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10222822274144508&set=g.246497622197907&locale=cs_CZ
DR5000, Z21app,2x myš, kolejiště ve výstavbě
JaroHo

Příspěvekod Jacek » pát 11 dub, 2025 9:54 am

Jezevec Pepa píše:Očekávám, že máte FCB účet

Očekávejte, že normální člověk ho spíš nemá.

Krom toho je tak velký problém dát odkaz přímo na ty fotky místo "tu máš tunu balastu a někde si to tam najdi"?
Stránky o modelové železnici TT, digitál, zvuky http://www.jacek-modely.cz
Jacek

Příspěvekod M&T » pát 11 dub, 2025 10:40 am

No, chlapci, v prvom rade tu užívateľ novk2007 hodil aj fotky, takže neviem, na čo sa sťažujete. Ak chcete viac, tak si to na tom FB proste dohľadajte. Nikto nie je povinný tu kopírovať príspevky z FB len preto, lebo ho nemáte. Alebo sa sťažujte vlastníkovi FB stránky, že nech si vyrobí vlastný web s doménou aby ste si to mohli prezerať aj Vy.

No a teraz k samotným modelom.
Vyzerá to parádne. Máme sa na čo tešiť. Snáď jediná drobnosť - dúfam, že u finálnych modelov E469 nebude vidno tú deliacu rovinu formy ... vyzerá to dosť nepekne (aj preto lebo to nelícuje s prechodmi na kasni ale práveže ich to opticky narušuje).
Ale inak je to pecka ... Roco sa asi zasa dostáva do starej dobrej formy .... už eném ty motory, aby nebyli ňáký pokurv...ný ... :-)
M&T

Příspěvekod Ivan » pát 11 dub, 2025 10:55 am

Je fakt potřeba další nesmyslnou diskuzi ohledně fb zaplacat vlákno o novinkách?
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod Martin70 » pát 11 dub, 2025 1:12 pm

Děkuji všem co se mě snažili poradit. FB jsem odolával dlouho, nyní mám a nakonec jsem to našel. ADMIN prosím může smazat vše co se týkalo odpovědi na můj dotaz. Omlouvám se nechtěl jsem to tu taky plevelit. Martin :wink: :|
Začátečník a obdivovatel H0, nyní bez kolejiště. Hledám informace a uvidím zda se pustím do stavby.
Martin70

Příspěvekod novk2007 » sob 12 dub, 2025 1:25 pm

Tady mě mrzí to že když sem chci nahrát fotky tak každou z nich musím ořezat abych se vešel do 1 MB To dělat na FB nemusim.
novk2007

Příspěvekod novk2007 » ned 13 dub, 2025 11:11 am

Acme Pomozte Dětem bude v září v . Firma Sedi Models sídlí v Praze. KATO Delfín bude v červnu. Arnold s pátraky v DR pokud bude mít Český importér zájem budou patra v TT v CSD verzi. Fotky a videa ze všech měřítek jsem dal na Facebook železniční modelářství bez snobu. Je toho hodně a nahrávat to sem nebudu je tam hodně viddei. Jo a Šéfa Acma jsem ukecával na Duhovou Energii s prvním logem . Snažil jsem se ho přesvědčit že to bude bomba jak pro nás tak i pro něj . A jak to vypadá ta větší série když jsem mu řekl že to koupí lidé i v Německu tak tomu byl celkem otevřený. No uvidíme příští rok.však nechápu to, že si vyjedou na trhy do Německa bez Německého tlumočníka . Takže jediná možnost domluvy je Italsky nebo Anglicky. Sami Němci byli z toho zklamání . Ti co neuměli anglicky mávli rukou a šli pryč. U firmy Märklin jsem se ptal ze které země bude letos novinka od Märklin . Ani to mě bohužel neřekli , ale na informacích to lidí ví..Klasika
novk2007

Příspěvekod lubbik » pon 14 dub, 2025 10:26 am

Objevila se někde informace , že se chystá model Papouška ?

Jelikož se už opakovaně objevily modely od Micromodelart na bazaru ,tak už bych tomu i věřil
lubbik

Příspěvekod George V. » pon 14 dub, 2025 10:35 am

Tak to jsou teda docela optimisti, že ten údajný model bude lepší než Micro....
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod Kulsud » pon 14 dub, 2025 10:52 am

George V. píše:Tak to jsou teda docela optimisti, že ten údajný model bude lepší než Micro....

Asi nebude lepší - myšleno hezčí. Těžko by mohl být. Jediné, co by mě napadlo, že s modelem půjde určitě jezdit po běžném kolejišti a bude mít spoustu digitálních funkcí. Což Micro...nemá.
Kulsud

Příspěvekod M&T » pon 14 dub, 2025 12:03 pm

George V. píše:Tak to jsou teda docela optimisti, že ten údajný model bude lepší než Micro....

Osobne by som to zatiaľ do nejakých súvislostí nedával (inzeráty a chystaný model nejakého nemenovaného výrobcu), ale v každom prípade to svoju logiku má.
Ak sa totiž chystá výroba modelu, tak pred jeho oficiálnym ohlásením je jedinečná možnosť model od MMK predať.
Po prípadnom uvedení sériového modelu totiž záujem o model MMK značne klesne a tým pádom klesne aj jeho prípadná predajná cena.
Samozrejme, prevedenie niektorých detailov asi nebude na úrovni MMK, ale zasa ak príde model v kvalite ako naposledy trebárs plecháč, laminátka, tak to bude pre 99% modelárov a zberateľov absolútne postačujúce ... A ako už je písané v príspevku vyššie ... ak to bude spoľahlivo jazdiť a bude to mať funkcie, tak je voľba jasná ...
M&T

Příspěvekod mlha » stř 16 dub, 2025 8:24 am

M&T píše:

Osobne by som to zatiaľ do nejakých súvislostí nedával (inzeráty a chystaný model nejakého nemenovaného výrobcu), ale v každom prípade to svoju logiku má.
Ak sa totiž chystá výroba modelu, tak pred jeho oficiálnym ohlásením je jedinečná možnosť model od MMK predať.
Po prípadnom uvedení sériového modelu totiž záujem o model MMK značne klesne a tým pádom klesne aj jeho prípadná predajná cena.
Samozrejme, prevedenie niektorých detailov asi nebude na úrovni MMK, ale zasa ak príde model v kvalite ako naposledy trebárs plecháč, laminátka, tak to bude pre 99% modelárov a zberateľov absolútne postačujúce ... A ako už je písané v príspevku vyššie ... ak to bude spoľahlivo jazdiť a bude to mať funkcie, tak je voľba jasná ...

MMK model Papouška nedělal, navíc srovnání obou modelů a technologií výroby není moc vhodné. Mikromodelart má modely sběratelské a malosériové, nejmenovaný výrobce vyrobené ve větších sériích a určené k ježdění na kolejišti.
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod Petr S. » stř 16 dub, 2025 6:59 pm

lubbik píše:Objevila se někde informace , že se chystá model Papouška ?

Jelikož se už opakovaně objevily modely od Micromodelart na bazaru ,tak už bych tomu i věřil

Jo , bude . Vectron v oranžovo zeleno fialovo červeno žlutém nátěru . :lol: :lol: :lol:
Kdybych na nějakou barvu zapomněl , tak se omlouvám .
Petr S.

Příspěvekod Jindřich Bek » stř 16 dub, 2025 9:23 pm

Milane to nemá smysl, aby to jezdilo R1 358 mm a bylo to dokonale modelové. To je tady furt dokola.
Jindřich Bek

Příspěvekod lubbik » čtv 17 dub, 2025 4:40 am

zbytečná debata ,

asi takto - kdo Papouška chtěl , ten ho má - a kdo nechtěl dát za mašinu padesát prutů , se kterou se nedá jezdit a nikdy ji nevyndal z krabice , ten si počká na tu od Roco .
lubbik

PředchozíDalší

Zpět na Velikost H0 (komunita H0)