Tak jsem se konečně dočkal a s více než půlročním zpožděním dorazila cisterna na mléko od Tilliga v provedení ze čtvrté epochy. Dlouho jsem žil v domnění, že tyhle cisterny s obsahem 125 hl. dojezdily v šedesátých letech a nového označení se už nedočkaly. Pak mi kolega modelář poslal fotku dvou těchto cisteren mlékáren Hlinsko. I když jsou fotky poměrně nekvalitní, je z nich naprosto zřejmé, že už mají nové číslo. Jedna z těchto cisteren posloužila za vzor modelu. Byl jsem připraven model přestříkat, protože v katalogu má kotel stříbrnou barvu a správně má být bílý. Nakonec má kotel překvapivě správnou, tedy bílou, barvu. Co bude třeba upravit je barva vnějšího zábradlí plošiny, model má má bílé zábradlí, ve skutečnosti bylo černé. Trochu podivné jsou nápisy na rámu, označení ve tvaru Uh/Rh bylo na vozech v období od začátku sedmdesátých do začátku osmdesátých let (možná by bylo správnější Uh/Rhi ,protože šlo o kotel s izolací). V tomto období by měl vůz mít i typické označení druhu brzdy na rozích kotle, i když na fotce skutečného vozu není zřejmé, jestli ho vůz měl. Datum revize na modelu je ale prosinec 1987, to by ale mělo být označení kotle v jiném tvaru a měl by mít žlutě natřená tažná oka zespodu rámu. Osobně si myslím, že datum je špatně, spíš by tam měl být rok 1977. Jinak je to ale moc pěkný model, který odpovídá skutečnému vozu na přepravu mléka narozdíl od cisterny Piko s nápisem mléko, který tento typ cisteren nikdy nenesl a mléko se v nich nikdy nepřepravovalo. Pokud k tomu někdo má nějaké další informace nebo doplnění, budu určitě rád.