Moderátor: Michal Dalecký
Zdenek Valter píše:Bohužel MaHa doměnky zůstanou jen domněnkami a reči řečmi - neměl jsem a nemám potřebu navštěvovat Tvou zahrádku. Odpouštím Ti tedy chlapče.
Zdenek Valter píše:Co se týče internetu tak tam něco zásadního chybí a to je Tvoje jméno !
Nečekej, že se někdo kvůli Tvému rozmaru stane detektivem a začne po Tvé identitě pátrat.
Já jsem ten poslední kdo by ztrácel čas takovým zjišťováním.
Proto tedy stále zůstáváš ANONYMEM.
Zdenek Valter píše:Já říkal jen toto cituji (všimni si tučného):
Nehodlám své modely patlat a proto kdo si počká ten se dočká.
Zdenek Valter píše:Za 2 nebo 3 roky snad ...
Je to z 09 Pro 2007 09:07 pm Stavba lokomotiv, T466
Zdenek Valter píše:Na to odpovídáš v 09 Pro 2007 09:18 pm v témže vláknu:MaHa píše:Takže Ti Tvoje tvrzení za 2 dva roky připomenu
Takže kdo komu co podsouvá ?![]()
![]()
MaHa píše:Už jednou jsem tady psal že za kažkého z nás by měly hovořit výsledky nějaké skutečné tvorby a né kdo koho zná![]()
Protože to bychom se taky mohli scházet třeba v restauraci a né tady. (.......a Daleckému by nepadal server........
)
MaHa píše:Zdenek Valter píše:Já říkal jen toto cituji (všimni si tučného):
Nehodlám své modely patlat a proto kdo si počká ten se dočká.
Mňo dost dobře nevím co tím chtěl básník říci - osobně to chápu tak že zřejmě téměř všichni včetně i mojí maličkosti své modely patlají - zejména pak ti kteří nemají peněz na soustruh či frézku. Co na to ostatní? Už vidím jak většina manželek, snoubenek, milenek a pod. říká: No soustruh, to je to jediné co nám v domácnosti ještě chybí........![]()
![]()
![]()
![]()
.........a mohli bychom tím zaplnit to volné místo co máme ve sklepě
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaHa píše:Zdenek Valter píše:Za 2 nebo 3 roky snad ...
Je to z 09 Pro 2007 09:07 pm Stavba lokomotiv, T466
......ano za 5, 10, 50 let a nejlépe nikdy![]()
![]()
![]()
zkrátka rétorika protřelého politika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dotaz na ostatní - Myslíte že by sem měla patřit politika a jakési nesplněné sliby? Pavda-člověk slibem nezarmoutí.![]()
![]()
MaHa píše:Zdenek Valter píše:Na to odpovídáš v 09 Pro 2007 09:18 pm v témže vláknu:MaHa píše:Takže Ti Tvoje tvrzení za 2 dva roky připomenu
Takže kdo komu co podsouvá ?![]()
![]()
To jen že je zřejmé co bude za 2 roky postaveno!![]()
![]()
![]()
![]()
Prostě asi prosté nic!![]()
![]()
Zdenek Valter píše:OFF-LINE fórum také chce jistou disciplinu v komunikaci s protějškem a jistou schopnost udržet ji ve věcné rovině, .......
To že si někdo mašinky doma patlá a někdo je staví pomalu ale z gruntu není špatně.
Jen měřítka patlala či počítače nýtů jsou jiná a tito dva se vzájemně těžko sblíží.
Patlal to má ovšem hrozně těžké na jeho práci je to vidět a těžko někdy získá uznání.
Počítač nýtů také protože nic nemůže dokončit - holt to prostě není recht.
Je to ovšem také věcí každého z nich a přináší-li jim takové konání radost pak mají oba své místo v modelářském světě.
Vnucují-li však někomu svůj názor jako ten jediný a pravý pak škodí především sami sobě.
Zde je patlal opravdu mimo a brzy ztratí důvěryhodnost i přátele.
Počítač nýtů může být alespoň užitečný pro své podklady pokud je sdílí podle kterých ty nýty počítá.
Je totiž na každém z nich jak své názory presentuje.
Někdo podáním ruky, pozváním ke společné hře či sdílením ověřených informací.
Někdo obviňováním odpůrce, demagogickými žvásty či nepoloženými bludy popřípadě zcizením publikací jiných vydávaje je za své.
Někdo sdílením poznaného od přátel z celé Evropy.
Někdo jen ze své zahrady......
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků