George V. píše:...nevíš, kdo u nás Weinerta prodává?
Zkus to u plzeňského e-shopu modeltrain - jednak mají v nabídce nějaké zboží od Weinerta a hlavně ceník jejich zboží, více než 70 stránek ! Myslím, že se tam nějak domluvíš

Moderátor: Michal Dalecký
George V. píše:...nevíš, kdo u nás Weinerta prodává?
cipisekmp píše:Ahoj, chtel bych se zeptat kde se da ten rost na tu W3 od tilliga koupit za tech cca 50KC. Kdyz se clovek podiva na net tak to vsude je tak kolem 100KC.
Diky Cipisek
greenery píše:Pochopil jsem to dobře, že mi po objednání a zaplacení předem přijde pražcové pole, stáhnu pdf-ko, nakoupím profily CODE 83 a postavím si výhybku? Vypadá to zajímavě....
Máš (nebo někdo další) s tímto výrobcem zkušenosti? Přece jen, posílat peníze předem aníž dotyčného znám....
Yarda píše:Zajímavé, ale zajímavější mi připadá stavba výhybek přímo z flexi podloží Tillig Elite, viz http://www.muekubahn.de/dokumente/model ... eiche.html
Tillig vyrábí 2 druhy flexi podloží: pro úhel srdcovky 9° a 11°, výhodou je, že si můžeš tvar výhybky přizpůsobit, což weller neumožňuje... A cenově jednoznačně vítězí Tillig (cca 50Kč/ks) oproti Welleru (od 6€/ks výše).
tusakvlasta píše:Zdravím.
Trochu to oživím. Plánuji si ve Wintracku větší kolejiště s kolejivem ROCO, ale chci to předělat na Tillig, a teď jsem kápnul na kolejivo od Weller.de. Moc se mi líbí možnosti výběru dlouhých vyhýbek atd. Rád bych věděl jestli máte někdo s Weller praktické zkušenosti, kvalita a podobně. Trochu ve mě budí neduvěru že jsou pražce odlity z pryskyřice. Mám trochu obavy jestli to nepraská a pruty držejí pevně.
Plánuji se výhledově zastavit u výrobce osobně až pojedu poblíž a jen mě zajímá s čím mám počítat, abych si to moc nemaloval.![]()
Dík za zkušenosti.
tusakvlasta píše:Zdravím.
Trochu to oživím. Plánuji si ve Wintracku větší kolejiště s kolejivem ROCO, ale chci to předělat na Tillig, a teď jsem kápnul na kolejivo od Weller.de. Moc se mi líbí možnosti výběru dlouhých vyhýbek atd. Rád bych věděl jestli máte někdo s Weller praktické zkušenosti, kvalita a podobně. Trochu ve mě budí neduvěru že jsou pražce odlity z pryskyřice. Mám trochu obavy jestli to nepraská a pruty držejí pevně.
Plánuji se výhledově zastavit u výrobce osobně až pojedu poblíž a jen mě zajímá s čím mám počítat, abych si to moc nemaloval.![]()
Dík za zkušenosti.
radeksindy píše:Pokud máte dost místa, tak doporučuji Weinert. Dnes už jsou i stavebnice, několik typů výhybek a brzy bude v obchodech i angličan vhodný pro česká nádraží.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků