Ano loga na čtyřce byla - to je pravda, ale není to nijak typický jako na šestce, i když tady se dá předpokládat že si jí MTB šetří na řadu 749, bez závěsek, což bylo jediný provedení ze série 003 - 006. Problém ale vidím s totálně pomýlenými nápisy na celočervený T 478.1003. Základ je slušný, ale v detailech je to celkově ještě dost bída. Model mi přijde jako šitý horkou jehlou, což jsou ostatně i všechny ohlášený novinky MTB - a to je jistě škoda. Zatím si počkám jak se to vyvine dál. O spolupráci asi není moc zájem, jinak by nebyl ignorovaný obsáhlý elaborát k nátěrům ověřovací série který jsem VB předal (o Corelu s popisy na T 478.1003 - ovšem v červeno-bílém nátěru, ani nemluvě

. Osobně bych zatím uvítal polostavebnice (jako je sériové provedení) k domácímu dodělání. Je na tom opravdu ještě hodně práce. A akce s vozy který nejsou vyrobený, navíc podmíněná nákupem lokomotiv, je na dnešní dobu dost podivným krokem. Až na nápisy nejvíc sama sobě je podobná 752 011... Bohužel je to všechno jedno kopyto a jen se mění tabulky (samozřejmě nepočítaje 3. sérii). To mi ale na limitku přijde dost málo... Toliko můj názor, který nikomu nevnucuju, pouze koukám na fotky skutečných lokomotiv a moc mi to do sebe nepasuje