Moderátor: Michal Dalecký
George V. píše:No nechci rýpat, ale nebyly vozy Bai v odbobí, které ztvárňuje první serie modelů ještě s přechodovými měchy?
A co se týká tzv. nátěru střechy, tak se obávám, že došlo k nejhoršímu. Nejedná se jen o nátěr ale bohužel takto je vylisován celý díl střechy. Aby to nějak vypadalo, tak to bez změny formy zřejmě nepůjde. Bohužel, zase o důvod méně proč si model pořizovat, určitě ne za tuto cenu...
George V. píše:Ještě se vrátím ke střeše - spíše bych řekl, že to vyplynulo jako technologická nutnost, když se holt výrobce rozhodl udělat sundavací střechu a toto řešení možná trochu zjednodušuje formu. Tak to pak vypadá, když se výrobce zdráhá předvést technologickou vyspělost a udělat kastli v jednom kuse.
greenery píše:... zdá se mi jako by se strop od okapní hrany střechy ke dveřím snižoval (šikmý podhled), nebo je to klam?
Nesedí mi proporce oken dveří oproti modelu, nebo to se taky v čase mohlo měnit?
milan ferdián píše:S tím souhlasím,že nejlepší by byl originál výkres a že výkresy se produktem rozcházejí během výroby.Mě spíše mrzí jiná věc.Ještě jednou jsem si prošel ty vizualizace a ony chyby o kterých se zde diskutuje.Jsou viditelné a opět otázka.Proč se na tyto chyby neupozornilo během prohlížení těch vizualicNa tomto DF si vždy dočtu jaká má být správná tloušťka madel,zda prsa bardotky jsou vyprsovaná správně a atd.Je vám jasné,že to může být zmařená investice (byť je to chyba investora) a že příště už žádné příště možná nebude?To není strašení ani nucení ke koupi tohoto vozu,protože takový výrobek nebude chtít nikdo z vás si jít koupit,protože budete muset provést dodatečné úpravy.Mohlo se tomu předejít a vy jste mohli mít perfektní železniční osobní vůz.
Možná si říkáte,proč se do toho tak angažuju.Protože já bych se rád chtěl dočkat i od těch Šikulů,tak jako vy,osmidvéřové Baiky i ve svém měřítku N/1:160 a široko daleko zatím žádného výrobce pro nás N/1:160 nevidím.
Petr Zatrepalek píše:Poučení - výrobce by měl lépe s modeláři komunikovat!
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků