Moderátor: Michal Dalecký
ReichenbergW píše:http://www.sikulovesro.cz/produkty/zeleznice/vagony/bai-8dv.aspx
A teď debatujte .-)
mlha píše:petrha píše:převážně se mluví o osmidveřákách, ale problémy jsou všude. Žádný výrobce si nevyrábí úplně vše, má různé dodavatele komponentů, a když mu třeba nedodají nápravy nebo nárazníky
(je to jen příklad), tak na termín může dát do distribuce akorát neúplnou stavebnici.
Myslím si,že výrobce vozů má dost komponentů vozu na skladě na to,aby ukázal jeden až pět kusů vozů složených.Snad mě tady nechcete tvrdit,že se v této republice objednávají díly pro výrobu až týden před finální montáží.Taky si nemyslím,že by Šikulové pustili na trh vozy bez zkoušek prototypů.Můj názor je,že je zakopaný pejsek někde jinde než ve skladě pro montáž.Ale to už je jiná věc.Při trochu seriózním přístupu budu své prodejce informovat o nastalých problémech.Proč nepřiznat,že se něco nepovedlo tak jak mělo,pro mě by to bylo lepší,než posouvat termín.Při každém vývoji něčeho nového se vždycky něco pokazí,vím sám ze svých zkušeností při najíždění nové výroby.
K pravidelným dodávkám podle smlouvy,jsme totiž v kategorii dodavatelů A,to znamená,že dodáváme načas,nikoho nezajímá,jestli má firma celozávodní dovolenou,jestli se pokazí stroj,zákazníka zajímá,jestli je zboží v určenou hodinu na skladě,jinak platíme i parkování jeho zaměstnanců,ale to už je trochu off topic
petrha píše:několikrát jsem dal do diskuze u šikulů, aby zodpověděli zda už mají alespoň prototyp a o jakém poloměru projíždí oblouky, šlo to přes cenzuru a do dneška to v jejich diskuzi není, natož odpověď na tuto otázku.
milan ferdián píše:Třesoucíma rukama jsem dnes opatrně vzal do rukou Bai/osmidvéřovou a nevěřícně koukal na její zpracování, na její ladné křivky, vyřešení pojezdu pro jízdy i na poloměrech domácích kolejišť. Kulisa kinematiky, vnitřní vybavení......N-kař držel v rukou model HO a jen se kochal ,kochal a kochal. Až bude Michal Dalecký připravovat a zveřejní pro vás recenzi na tento osobní vůz,máte se skutečně nač těšit. Musím podotknout, že jsem vůz strašně nerad vracel, ale díky i za to majiteli firmy, že jsem měl možnost jej jako první vidětSamozřejmě, že velké poděkování si zaslouží všichni co se na projektu podíleli. Víc neprozradím
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků