Moderátor: Michal Dalecký
milan ferdián píše:No,tak to jsem teď fakt zvědavý na vyjádření kolegy George V.
mikinko píše:stendy píše:Ano skutočne je to vyšsí level čo sa týka tvarovej dokonalosti, hmm otázne je či aj dielenské spracovanie bude na takej vysokej kvalite, osobne zastávam názor , že na ROCO sa vždy oplatilo počkať napriek ostatným nedostatkom.
Proste u mňa zatiaľ 99%
No, na Roco sa "vzdy" oplatilo pockat .... hlavne na Sergeja so zltym pruhom, na profi model Brejlovca s vystraznym pruhom, na Y-ny vozne, .....
To co si napisal platilo tak mozno pred 10-15-timi rokmi, dnes uz zdaleka nie. A som zvedavy, ako dopadne ta bardotka (kvalita nateru - dobre zmaknuta kasna u brejlovca bola pokazena tym, ze naterom vyrobili na celach rohy, osadenie doplnkov, popisy). O Pojazd sa hadam obavat nemusime (sice v dnesnej dobe nic extra, ale stale je to prijatelna kvalita na ktoru sa da spolahnut - aspon co sa tyka brejlovcov) ....
George V. píše:milan ferdián píše:No,tak to jsem teď fakt zvědavý na vyjádření kolegy George V.
...a co bys chtěl jako slyšet? Obšírněji se vyjádřím, až ji budu mít v ruce. Ale už teď můžu konstatovat, že to nebude žádnej propadák...
mikinko píše:stendy píše:MIKINKO: Na to aby si videl, že model Roco je po dizajnovej stránke oveľa vernejší ako model MTB, podľa mňa nemusíš čakať na žiadnu recenziu, siahni po fotkách skutočného stroja a presvedči sa sám. Fotky modelov oboch firiem sú už k dispoziciína webe
NO, len aby ti farba namiesto na karoserii nezostala na prstoch. Za posledne roky nas totiz Roco dokazalo prekvapit takymi "inovaciami", ze fotka je to posledne, cim sa budem riadit ... Samozrejme, budem rad, ak model bude vynikajuci a kvalitny, potom si ho kupim. Ale po tom, co mi doma v supliku odpocivaju odflaknute Y-ny (kolajisko uz nevideli cele mesiace, lebo sa na ne proste nemozem divat), com som len cez prazdniny viac krat vracal Sergeja, Brejlovca, ....... sa u Roco drzim znameho - Doveruj, ale preveruj ....
Hanysek píše:Dík za věcný příspěvek.
PS: samozřejmě si uvědomuji, že upozorňovat na neduhy modelů renomovaného zahraničního výrobce za zakázáno
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků