Moderátor: Michal Dalecký
dnovy píše:Nejsem takový znalec, ale myslel jsem že všichni papoušci byli modří. A MTB nabízí černou verzi. Byli i černí? Sorry pokud tím plevelím vlákno.
pavmar píše:... v Albíku jsem ještě dekoder nevyměnil, ale asi na to dojde. Někde jsem zahledl koment s redukcí, k čemu je dobrá, myslel jsem že ZIMO dělá dekoder co se dá dát do albíka přímo, a do něj nechat nahrát zvuk od pana Jacka.
dnovy píše:Nejsem takový znalec, ale myslel jsem že všichni papoušci byli modří. A MTB nabízí černou verzi. Byli i černí? Sorry pokud tím plevelím vlákno.
Matěj píše:To se nám najednou urodilo papoušků. Trix, ROCO a nově i MTB ve dvou provedeních. Neuvěřitelné! To jich bude letos plná klec.
Zvláště na 477.0 od MTB jsem hodně zvědavej. Zda půjde skutečně o model, nebo pouhou hračku?
M&T píše:Matěj píše:To se nám najednou urodilo papoušků. Trix, ROCO a nově i MTB ve dvou provedeních. Neuvěřitelné! To jich bude letos plná klec.
Zvláště na 477.0 od MTB jsem hodně zvědavej. Zda půjde skutečně o model, nebo pouhou hračku?
Myslím že odpoveď je priamo na stránke MTB pri popise modelu, kde sám autor trepe niečo o hýkaní nad kvalitne spracovaným modelom ... takže je viac ako jasné, čo plánuje vyrobiť a v akej kvalite ...
Petr S. píše:No , dám si čtvrtku , možná dvě , ( tři ) a zítra ráno si to všechno přečtu ještě jednou . Až je uvidím v reálu , tak se rozhodnu . Po zkušenosti s Albatrosem Trix asi prohraje .
Zdarec , P.
Uvidíme, jak si s tím výrobcové poradí...
Možná, že nás čeká i rozsáhlá debata, kdo jak trefí odstín modré...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Jindřich Bek, jirie123, Temsor a 1 návštěvník