Moderátor: Michal Dalecký
horak píše:Studoval som PluX - priradenie svetlam a som z toho popisu tak trochu jelen.
Anglicka a ceska verzia popisu je volajaka cudna - vzajomne si odporuje - vid popis F0f/F0r a AUX4 .
Chyba mi tam "posun" - svetla do kriza...
Divne mi pride aj osadenie funkcii na AUX6 a AUX7. V manuali nie je nikde uvedene, ze by na DPS boli switche na zmenu funkcii. Uvadza sa tam iba viac moznosti a dole je poznamka s hviezdickou, ze "* v závislosti na verzi provedení".
U mna PIKO zabodovalo zverejnenim schemy k DPS Cmeliaka. Skoda ze to nie je zvykom u kazdeho modelu a aj vyrobcu. MTB da aspon "ideovu" schemu, lepsie ako nic. Aj ked boh vie co to nie je.
Potom nezostava nic ine ako vziat multimeter, skusat a kreslit.
Pomaranč píše:Pokiaľ viem ja tak laminátka má mať tri druhy svetiel na čele. Malo by to byť v poradí z kraja pozičné červené, pozičné biele a žlté - jazda podľa rozhľadu. Ale možno sa mýlim.
Adam_B píše:Jen doufejme, že to nedopadne jako PIKO BR 78. Model na pohled krásný, jen ty jízdní vlastnosti![]()
Škoda, že ta premiéra expert páry díky tomu úplně nevyšla, obzvlášť při cenovce jakou má.
novk2007 píše:nejsem expert na laminátky ale co ta jedna lyžina neměly být na pantografu 2 tu jednu jsem viděl na tramvajích na export pro Ukrajinu a SSSR do sovětskeho svazu ale u nás jsem je neviděl s jednou lyžinou a asi ty stupačky co měli na puvodnim mustru tamnejsou možná že budou dolepovací
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků