Milý kolego Hanýsku, na váš komentář s ironickým dodatkem odpovídám třemi fotografiemi, kterými dokládám, co jsem myslel tím povedeným předkem u Roca. Vaše svislice ukazuje odchylku modelu od reálu, ale na fotografii modelu s "mou

" svislicí, kterou najdete v odkazu na album na rajčeti, je jasně vidět, že ta odchylka není tak markantní. No a to povedené ukazují další 2 fotografie v albu. Na fotce s vaší svislicí jsem zeleně vyznačil úhly prsou, které Roco trefilo. Pak jsem tam červeně zakroužkoval pluh, který se jim také povedl. A nakonec v posledním červeném kroužku kolem konce střechy kabiny jsou 2 čáry. První zleva ukazuje, kde začíná střecha po křivce klesat a druhá čára ukazuje na bod střechy, od kterého již střecha šikmo padá dolů. Toto Roco také provedlo správně. A na poslední fotečce bardotky zepředu jsem zakroužkoval část střechy kabiny strojvedoucího, která je také tvarově správná. Jak jsem psal již dříve, Některé části modelu se mnohem lépe povedly Rocu a naopak jiné zase MTB. Sečteno a podtrženo = Roco vs. MTB nerozhodný stav. Toto srovnání uvádím jen proto, aby můj komentář nevypadal jako protěžování modelu od Roca, jen panu Hanýskovi vysvětluji to, co on záměrně nechtěl v mém předchozím komentáři pochopit.
http://ivymike.rajce.idnes.cz/bardotka