Moderátor: Michal Dalecký
sidlo píše:...
Má zde někdo uloženo tovární nastavení v JMRI DecoderPro?
shodan píše:já pořád bojuju s tim hlukem... nikomu nic? je to fakt krám za ty peníze... mám tam nový motor od ROCO a pořád to samé.. tak ještě budu laborovat s ozubením
shodan píše:já pořád bojuju s tim hlukem... nikomu nic? je to fakt krám za ty peníze... mám tam nový motor od ROCO a pořád to samé.. tak ještě budu laborovat s ozubením
bidzej píše:shodan píše:já pořád bojuju s tim hlukem... nikomu nic? je to fakt krám za ty peníze... mám tam nový motor od ROCO a pořád to samé.. tak ještě budu laborovat s ozubením
Ahoj, mně to dělá také. Jeden směr méně, druhý více. Je to dost rušivé. Kompletne jsem převody rozebral, skříně prevodovky lehce srovnal pilnikem, aby lépe seděly, vymezil vůle na ose se snekem, promazal a dělá to porad. Prijde mi, ze zvuk jde od spojeni plastoveho kardanu od motoru na kovovou kulisu na podvozku. Jako by se to pri otaceni rozvibrovalo. Protoze kdyz jsem na toto misto dal vice vazeliny, tak se to na chvili zlepsilo... Za ty prachy me to celkem stve...
bidzej píše:Tak jsem se tomu rachtani opet dnes venoval. Nejdriv jsem zkusil odpojit od motoru nejdriv jeden a pak druhy podvozek (sundat kardan+ozubene kolecko v prevodovce), abych zkusil, zda to nedela jen jeden podvozek. Rachtani ale stejne. Tak mi prislo, ze to teda asi podvozkem nebude. Zacal jsem se tedy soustredit na motor. Nejdriv jsem ho zkusil vypodlozit ze vsech stran, jestli nevibruje v ramu. Nepomohlo. Pak jsem zkusil pri toceni motorku lehce pinzetou pritlacit na hridelku a najednou bylo ticho. Takze to vypada, ze se rozvibruje hridelka motoru a zacne drncet. Jestli je to nevyvazenim, nebo vuli, tezko rict. Nezkousel nekdo takovy motorek rozebrat?
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků