mikinko píše:No, ja som tam dal ESU a po nastaveni jazdi v pohode. A nič som odtiaľ neodstraňoval ....
...no to ja zatím také ne, ale určitě mu to prospěje. Mám vyzkoušeno na jiné loko (ještě hůře zpřevodované než čmelák).
Moderátor: Michal Dalecký
mikinko píše:No, ja som tam dal ESU a po nastaveni jazdi v pohode. A nič som odtiaľ neodstraňoval ....
jirie123 píše:Jooo!
Tak tenhle obrázek je velmi názorný. Měl jsem za to, že se repro pájí na dekodér.
Půdorysný rozměr repro je z toho patrný, ale jen ještě jakou zvolit hloubku jsou v nabídce 12 mm, 9 mm?
George V. píše:mikinko píše:No, ja som tam dal ESU a po nastaveni jazdi v pohode. A nič som odtiaľ neodstraňoval ....
...no to ja zatím také ne, ale určitě mu to prospěje. Mám vyzkoušeno na jiné loko (ještě hůře zpřevodované než čmelák).
jirie123 píše:Pořád se tím zabývám........![]()
Na PCB v místě připojení dekodéru je o jednu dírku méně![]()
Je to stejné jako na přípravku, který umožňuje analogový provoz.
Je to uprostřed a je to patrne i na letáčku.
Oba typy ZIMO jak 16 pin tak 22 pin mají shodný počet pinů s označením.
Co tedy udělat?
Ucvaknout jeden pin na dekodéru za skoro 2,5 tisíce mi připadá dost brutální.
Co by se stalo, kdyby se jednoduše navrtala do PCB další dírka, aby jich bylo 11 v každé řadě a 22 celkem
horak píše: Ono ten kondik je principialne na blbom mieste. Kazdy dekoder moze byt inak citlivy na jeho hodnotu. ESU nevadi, ale ZIMO ano. Prirovnam to k chorobe. Niekto to chyti hned, iny neskor alebo vobec. Tak ako je nevhodne osadeny kondik C4, tak je medzi nami choroba a samo sa to ani nevylieci ani sa samo C4 neodspajkuje....
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků