Moderátor: Michal Dalecký
miroslav lengyel píše:Spíš bych to tipoval na nějaký leptík od Weinerta.
Barbucha píše:Hmm, tak to mám asi v blbý krabičce. Kdysi jsem kupoval BR 56, 57, 58 najednou a bylo u toho psáno Roco a v krabicích Roco. Dál jsem to nestudoval, jen zkusil, jestli to reaguje na napětí s proudem. Odpočívá to v kanclu, tak se na to mrknu. Ale jak to tak vypadá je to Guetzold
. Dík za osvětu. Ostatně mám z toho takový pocit, že mě nějaký německý soudruh ojebal.
Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Spíš bych to tipoval na nějaký leptík od Weinerta.
Na fotku nekoukej, já hodil do gůůůůůůůůůůůůůglu BR 56 Roco. Gůůůůůůůgl zas kecal. Leptíky Weinerta bych tak lacino nedostal.
jirie123 píše:Také v Ostravě na Hlavním nádraží už mají červeného Čmeláka Roco . A je dokonce ozvučený.
... a tady pořád nic???
George V. píše:Firma PIKO ohlásilo na září vyrobení omezené serie lokomotiv řady 1216 Railjet a to jak v nátěru "ČD" - Najbrt (1216.235), tak OBB (jestli to bude též "ČD", není jisté). Cena orientačně 3500,- - Edice Expert.
1216 v provedení PIKO je jinak velmi povedený model, hlavně co se týká detailů na střeše lokomotivy, podvozků, atd. Jízdní vlastnosti jsou velmi dobré, zpřevodování je přijatelné včetně pomalé jízdy. Jsou ošizené detaily kol (jen natištěné) a sběračů, trošku problematické je osvětlení, především koncové, které se "rozlévá" do celé plochy "světlometu".
petr47 píše:Tak vozy Da od Šikulů (Igra) jsou na trhu, zítra si jdu dva vyzvednout...Dneska to nestíhám...
milan ferdián píše:petr47 píše:Tak vozy Da od Šikulů (Igra) jsou na trhu, zítra si jdu dva vyzvednout...Dneska to nestíhám...
To jsou fofry,ani nebyla rozborka![]()
![]()
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků