Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Otevřel jsem zvukovou verzi a tady je foto. Ještě se omlouvám za mylnou info ohledně reflektoru kterou jsem prezentoval že nejde ovládat. Jde s F11 a primárně je horní dálkové zapnuté.
Raulchagny píše:Michal Dalecký píše:Otevřel jsem zvukovou verzi a tady je foto. Ještě se omlouvám za mylnou info ohledně reflektoru kterou jsem prezentoval že nejde ovládat. Jde s F11 a primárně je horní dálkové zapnuté.
Pane Dalecký snažil jsem se ve zvukové verzi najít dekoder a je fakt integrovaný přímo v DPS? Ten návod co se k tomu přikládá tedy vůbec nesedí nakolik podle něj má být plux16 v toaletě. Stejně tak jsem že spodu pod sroubkem nenašel ty dva přepínače na osvětlení kabiny.
Stanin píše:Řadí, ale ne moc výrazně. Každopádně změna zvuku tam je.
xcizek píše:Zdravím,
přestože digitalizace analogové verze byla zde probírána nesčetněkrát, dovolím si vznést ještě jeden dotaz. Nemá někdo z vás zkušenost s dekodérem ESU Lokpilot 5 Micro Next 18/Plux 16 a jeho nastavením? Nedaří se zde u této kombinace ovládat vnitřní osvětlení. Pouze natvrdo vypínačem na desce.
Díky Honza
xcizek píše:Zdravím,
přestože digitalizace analogové verze byla zde probírána nesčetněkrát, dovolím si vznést ještě jeden dotaz. Nemá někdo z vás zkušenost s dekodérem ESU Lokpilot 5 Micro Next 18/Plux 16 a jeho nastavením? Nedaří se zde u této kombinace ovládat vnitřní osvětlení. Pouze natvrdo vypínačem na desce.
Díky Honza
soundman73 píše:Jak tu před časem někdo psal, že v originál roco zvuku jede motor stále ve vysokých otáčkách, lze jednoduše upravit:
- Kód: Vybrat vše
CV# 398 = 5 /volnoběh po snížení o 5 jízdních stupnů během 1/2 sec.
Já použil číslo 5, vyzkoušejte, co vám bude vyhovovat. Když se nastaví 0, funkce se vypne.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků