Moderátor: Michal Dalecký
vorisekml píše:A prasečí cenová politika pokračuje. Tohle je už opravdu svinstvo. Kdo koupil, tak ať se alspoň zdravě naserx. Pro "movité" čecháčky to dáme za 20litrů a pro "chudé" němce uděláme sudeťáckou verzi za 17.500,- /alias 700,-€/
Jen se podívejte.....
http://www.miba.de/neuheit/11/04/alba1.htm
Já jsem tak nasranej.....
BOJKOT
vorisekml píše:A prasečí cenová politika pokračuje. Tohle je už opravdu svinstvo. Kdo koupil, tak ať se alspoň zdravě naserx. Pro "movité" čecháčky to dáme za 20litrů a pro "chudé" němce uděláme sudeťáckou verzi za 17.500,- /alias 700,-€/Jen se podívejte.....
http://www.miba.de/neuheit/11/04/alba1.htm
Já jsem tak nasranej.....[/color]
BOJKOT
George V. píše:Bylo by možné jmenovat onu šikovnou "distributorskou" firmu?
vorisekml píše:Jak jsi jinak dopadl s tou párou,už Ti zvučí na kolejišti? - Nezvučí, jel jsem do Wachau /elriwa/ pro DR digi set, vychází tam ještě o 500,-Kč levněji než v CZ a narazil jsem tam na výprodej Kleinmodelbahn. Takže jsem to tam skoupil abych měl do foroty na svoje předělávky na ČSD. Ten digi set jsem si taky vzal a jsem švorc. Nakupuju v Německu, ale občas taky podpořím nejmenovaného Ústeckého prodejce. Jenže dík tomu že jezdíme do říše, tak na severu už není skoro žádná prodejna. Když pak potřebuješ ředidlo, barvu, flexikolej nebo nějakou drobnost /vždycky pak něco takového potřebuji rychle/ tak musíš do Pha nebo do němec. Pokud je trošku solidní cena vezmu třeba od čerta.
Ta ozvučená BR 86 je dokonce jen za 249,-€, a mají jich dost /Modellbahnshop Sebnitz/. Snad vydrží než našetřím.
Zx1974 píše:Budou se muset hodně snažit, aby si obnovili ztracenou důvěru.
Zajímá mě, má někdo od této firmy kromě slibů nejaký model? nebo stavebnici? 475 je neustale odkladana a papoucha jsem jeste radeji neobjednaval, protoze to asi bude stejne jako s 475.vorisekml píše:Crotenndorf a Roco jsou první vlašťovky
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků