jirie123 píše:Mám pocit, že už jsem něco podobného pořídil. Nechce se mi hrabat v krabicích na půdě.
No já to měl jako odlitky z burzy, ale tohle na první pohled vypadá lépe.
Ruda
Moderátor: Michal Dalecký
jirie123 píše:Mám pocit, že už jsem něco podobného pořídil. Nechce se mi hrabat v krabicích na půdě.
George V. píše:Jedná se o model z forem VDV. Pár kusů se dostalo do prodeje, než to zabalili a prodali Bramosu.
Michal Šuhajda píše:Což o to já už jich pár mám, z odlitků od p. Máši, ale byl to dobrá dopověď na dotazy co bych si přál. (v rozumné cenové relaci).
Při letmém pohledu na stránky před víkendem jsem viděl tři verze, ale když jsem chtěl poslat odkaz pro objednání, ukázala se mi prázdná stránka.
Zřejmě platí: "Kdo zaváhá, nežere!" vlastně nekoupí. Bohužel je tenhle systém omezených sérií velice oblíbený u výrobců (okamžitě prodají), asi méně mezi prodejci (nemají ležáky), ale mě fakt štve. Když si neobjednám při první zmínce (nejlépe předobjednávka), mám smůlu, nebo v lepším případě sháním model po všech čertech.
Svratka píše:U skutečného vozu lávka ve své horní hraně téměř ležela na střeše vozu. Třeba by ji na modelu bylo možné víc "zatlačit", ale asi budou nožičky ve střeše tenčí...
Vozy Gags (Za) 10.sk. nebyly určeny na potraviny/obilí. Vyrobce asi sází na atraktivitu nápisů, bohužel na jiném voze... Příp. v tom má zmatek...
Číslo vozu patří umístit níže, ve skutečnosti to patří až pod táhlo klapky, ale na modelu to nějak divně prostorově nevychází. Přesto by stačilo číslo vozu posunouti dolů cca o polovinu výšky číslice. Ovšem to bude boj vměstnat ČSD k rukojeti táhla! Zřejmě to je problém, kvůli kterému výrobce číslo vozu nesprávně umístil. Bohužel to dost bije do očí. Samozřejmě, prostor pod číslem přes mřížku na nálepky má být černý.
Svratka píše:...se skutečně vyskytoval jen na "zéávéčkách"...
A2C píše:Svratka píše:...se skutečně vyskytoval jen na "zéávéčkách"...
Nie tak celkom
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků