od Hugo » pát 13 pro, 2013 9:37 am
Já bych tak pane Dalecký optimistický nebyl. Minulý týden (5.12.2013) jste dával příspěvek, cituji: "První vzorek vozu Bai od Šikulů byl k nafocení přislíben na tento týden (třeba se zítra dočkáme)".
Takže za a) nafocení proběhlo, fotky tajíte a nechcete fotky modelu vozu Bai nám nedočkavým ukázat anebo za b) nic dodáno k nafocení nebylo. Já jsem přesvědčen, že b) je správně. Ta varianta a) není myšlena vůbec vážně, byla uvedena proto aby čtenář, který neprošel diskuse vedené o tomto připravovaném modelu, měl možnost volby varianty proč dosud nebyla uveřejněna ani jedna fotka modelu tohoto vozu.
Já osobně jsem již skeptický k uvedení modelu vozu Bai na trh příští týden 19.12. a v lednu 2014 vozu Da jak píšete ve svém příspěvku, chtěl bych se ale mýlit.
Já vůbec nerozumím obchodní politice výrobce tohoto modelu. Vycházím z toho, že jiní výrobci uveřejňují fotky, vystavují handmustery modelů aby navnadili, nalákali, donutili přemýšlet potencionálního kupce o tom, že "toto je model který se mi líbí, hodí se mi na kolejiště, do vitríny apod., to je předloha převedená do modelu, a ten si musím koupit teď nebo v budoucnu až našetřím". Nejde přeci o rohlík nebo jiné zboží, které kupuji každý den "za málo peněz" a když je rohlík jeden den nedopečený tak se víceméně nic neděje, za stejnou cenu si jej koupím jinde. Tady mi prostě aktivita výrobce tohoto připravovaného modelu chybí anebo je chyba u mně, že neumím hledat.
Já sám nemám kolejiště, ale některé moje "výtvory" (netroufnu si v mém případě použít slovo modely) jezdí na jednom kolejišti. Vozy Bai tam své uplatnění najdou taky, ale otázka je kdy.
Jak píšu v příspěvku chtěl bych se mýlit, a 19. 12. 2013 si mohl říct "Vidíš Ty nevěřící Luboši to bylo řečí, vždyť na pultech jsou modely vozů Bai od firmy Šikulové".