pavmar píše:A2C píše:Začínam premýšľať, čo asi tak bude v tom katalógu 12.1. Či tam náhodou nebude M131.1 a či ten dodatkový katalóg noviniek od Piko či prekvapujúci model nebude obsahovať niečo ako SM488.0...
Len nahlas uvažujem....
asi uvažuješ dobře, ale zase že by jako někdo propálil tolik novinek aby to včas stihl připravit ten 477 asi OK o tom se mluví už 2 roky ale M131 nevím no ale po uspěchu s M152 by to byl obchodně logický krok u ROCO ale ta SM488 to fakt nevím to zas takový boom nebude...
477.0 sa vyniesla na svetlo sveta verejne tu na fóre... to už nebudem rozmazávať, stalo sa a ten človek si snáď z toho vezme ponaučenie, pretože evidentne je toto fórum dosť sledované a tak na túto info zareagovalo nie len MTB ale aj Trix.
Osobne by som išiel do Trixu, ale nemajú malé vane, takže asi pôjdem do toho tretieho výrobcu, ak bude mať malé vane. MTB nehrozí.
Po čítaní popisku k tým lokomotívam mám pocit, že Báňa je niekto kto na plný úväzok kydá maštalný hnoj a v prestávkach píše príspevky o modeloch ktoré po nociach kreslí medzi mikrospánkami.
Nehejtím, konštaktujem ako na mňa pôsobí jeho prejav aj zhoda s predlohou, (ak si ju nezaplatí u profesionála, pozdravujem Baču a jeho Pomaranč

)
To, že mu to vychádza je jeho šikovnosť a nenáročnosť Česko-slovenského spotrebiteľa.
M131.1 mal hotovú už 2 roky, viacero ľudí ju držalo v rukách a pozdávala sa im, ja si počkám na hotový model. Avšak medzitým nám naservíroval množstvo iných akože modelov a M131.1 ktorá bola vraj výborná, tak tú si nechával. Preto uvažujem či náhodou nedostal info, že Roco hodí v novom katalógu M131.1 tak narýchlo vytiahol niečo čo mal už dávno pripravené.
SM488.0 je otázka, pretože sa o tom šepkalo už asi 2 roky. A tak keď vidím vypaľovača rybníkov že 2 modely zo 4 sú reakciou na uvedené modely veľkých výrobcov, tak zvažujem či aj tie ďalšie 2 nie sú rovnako reakciou na tie ostatné modely o ktorých ešte nevieme. Uvidíme až nám všetky novinky budú odprezentované.
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse