Moderátor: Michal Dalecký
xmatejx píše:Tím vzniká onen toxický začarovaný kruh:
Chytrák z ČR nakuká Rocu výrobu české předlohy podle svých představ. Roco vyrobí nesmyslný model. Prodá se ho (logicky) málo. Roco vyhodnotí prodej českých předloh jako neatraktivní, protože se jich málo prodává.
Vše můj odhad. Mohu se pochopitelně v detailech i celku mýlit
look23 píše:Není to spíše tím, že než se Roco rozhoupe, zveřejní budoucí verzi, tak za tu dobu tu MTB naseká 5 různých derivátů a předběhne Roco? Kdo chce model, tak si koupí Roco a kdo chce hračku, tak si koupí MTB, protože ta je dříve a nejlépe má na výběr z 10 verzí.
A2C píše:Adam_B píše:vorisekml píše:Spíš mě mrzí 8pin....se mluvilo že letos už bude 21pin. A nic, opět stará deska. Jinak ta fotka je z podhledu, takže ten proužek se podle mě schovavá za rámem a zdá se užší..mohu se mýlit. U Roco ve Vietnamu jsou schopni všeho.
No, opravdu zklamání. Barča ještě PluX22 má napsáno, ale když takto ušetřili kvůli pár drobným, tak mám představu jak to dopadne i tam...
Páni, kľud, jedná sa zrejme len o preklep.
Aj u T478.3098 je v manuáli 8-pin ale model má v skutočnosti PLUX22. Ten model bude mať podľa mňa Plux22 len niekto kto písal text to poplietol.
Svratka píše:elvis.jarous:
Sety 74188, 74189 a 74190 je jeden a týž vlak, akorát je rozdělen do tří setů, páč celej set by byl poněkud neskladným zbožím a taky by asi nevypadala pěkně ta celková cenová položka...Navíc takhle je jakýsi prostor i pro jedince, kteří nechtějí dělat Vindobónu, ale chtěj jen vozy své domovské správy...
Čili na otázku, čím doplnit set 74190 - o další vozy ČSD - se dá odpovědět pouze "nedá se doplnit". V 80.letech byla Vindobona řazena přesně z těch vozů, co jsou v setech, chybí jen jednička MÁV. Snad jen maďarská a východoněmecká dvojka by měly být každá 2x. Taky chybí WLBlm JŽ, ten by se třeba mohl najít v nabídce jiných výrobců... Vlak vyhlížel velmi skvostně, přibližně takto: https://www.vagonweb.cz/razeni/vlak.php ... k=1988#v85
Vlak poveze z Vídně do Gmündu nastávající novinková 2143.011, přes hranice to převeze čmelák, kterého už nějaký pátek máme a z Českých Velenic se do čela postaví táborský T478.3210. Z Benešova to bere jedničková bobina.
rchlumecky píše:Jen zvědavost - proč se nemohl zapřáhnout rovnou ten brejlovec i přes hranice ?
hummus píše:Možná to bylo tím, že přes hranice mohli na lokomotivách jen prověřené kádry a tito fírové byli právě jen v těch hraničních stanicích.
xmatejx píše:Ano, část zákazníků MTB skutečně Rocu vysbírá. To máte pravdu. Narážel jsem ale na něco jiného - Roco vydává nesmyslné nátěry o které je minoritní zájem. Výsledky prodeje 72050 jsou toho důkazem. S letošním brejlovcem i bardotkou to bude úplně, ale úplně stejné.
jipol57 píše:hummus píše:Možná to bylo tím, že přes hranice mohli na lokomotivách jen prověřené kádry a tito fírové byli právě jen v těch hraničních stanicích.
Fíři jsou rozdělení podle trakcí. Parní, motorová, elektrická. Tak kdyby ten kádr mohl jet se čmelákem, tak jistě by mohl jet i s brejlovcem. Jsem si docela jistý, že to bylo kvůli těm brzdám. A Čmeláci tam byli na přetahování nákladů.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků