Tak set BDbmsee/Bmee je doma. Pocity trochu smíšené, hlavně u BDbmsee. Na jednu stranu perfektně provedený interiér, dokonce s 8-mi místy v kupé (takže případné Bmee ČSD může být opravdu dokonalé

), ale jen v prvních 5-ti kupé. Ale to šesté pro vozíčkáře je děs běs - mléčně zabarvená okna z chodbičky do kupé a ještě je tam máznutá bílá barva do skla dveří. Myslel jsem, že je to výrobní vada toho jednoho kusu, ale na fotkách na modely.biz je to taky (leda že by mi MD poslal ten vůz z fotky

). Co se týká podvozků, tak do 422mm je to jen těsně, takže zkusím brousit... Podvozky mají klasickou konstrukci čepu (ala Tillig), takže jdou za použití opravdu jen mírného násilí bez problémů vytáhnout (jen bacha na tlumiče - jsou dosazované dodatečně - a na "pákoví" brzd uprostřed podvozku). Co se dalšího zpracování týká, tak okna vypadají daleko lépe, jak na fotkách; na druhou stranu, co na fotkách není patrné, tak odsávače na střechách jsou dosazované, ale kluci šikmooký si nedali moc práce s odřezáváním z lisovacích stromečků, takže občas je tam nějaká ta škvírka, ba i ďourka...
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....