Moderátor: Michal Dalecký
vorisekml píše:Spíš mě mrzí 8pin....se mluvilo že letos už bude 21pin. A nic, opět stará deska. Jinak ta fotka je z podhledu, takže ten proužek se podle mě schovavá za rámem a zdá se užší..mohu se mýlit. U Roco ve Vietnamu jsou schopni všeho.
Vážňas píše:Jen tak z čiré zvědavosti, když už se tu mluví o tom novém Roco brejlovci - nějakým rozumným způsobem sundat ten žlutý proužek na čele asi nepůjde co?
look23 píše:Jsou podobné počty kusů u jednotlivých modelů? Nebo jednoho vyrobí 1 000 a druhého 10 000?
Adam_B píše:vorisekml píše:Spíš mě mrzí 8pin....se mluvilo že letos už bude 21pin. A nic, opět stará deska. Jinak ta fotka je z podhledu, takže ten proužek se podle mě schovavá za rámem a zdá se užší..mohu se mýlit. U Roco ve Vietnamu jsou schopni všeho.
No, opravdu zklamání. Barča ještě PluX22 má napsáno, ale když takto ušetřili kvůli pár drobným, tak mám představu jak to dopadne i tam...
A2C píše:Adam_B píše:vorisekml píše:Spíš mě mrzí 8pin....se mluvilo že letos už bude 21pin. A nic, opět stará deska. Jinak ta fotka je z podhledu, takže ten proužek se podle mě schovavá za rámem a zdá se užší..mohu se mýlit. U Roco ve Vietnamu jsou schopni všeho.
No, opravdu zklamání. Barča ještě PluX22 má napsáno, ale když takto ušetřili kvůli pár drobným, tak mám představu jak to dopadne i tam...
Páni, kľud, jedná sa zrejme len o preklep.
Aj u T478.3098 je v manuáli 8-pin ale model má v skutočnosti PLUX22. Ten model bude mať podľa mňa Plux22 len niekto kto písal text to poplietol.
hutoci píše:No nejsem si jistý ale ve Vindoboně vozy MÁV? Já je tam nikdy neviděl.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků