Novinky 2009

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti H0 (1:87).

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod George V. » čtv 26 lis, 2009 11:24 am

fousek píše:U brejlovců došlo k zajímavému úkazu. Prakticky pár dní po vyrobení jsou ve verzi ČD vyprodaní a ve Slovenské verzi je jen posledních pár kusů.

...jsou jenom ve žlutém, bude druhá série. Jen je otázka kdy - to záleží na počtu objednávek.To je u prvních seríí nových modelů (obzvláště lokomotiv) docela u Roca normální. Myslím, že s 555.0 to bylo obdobné. Jsem zvědavej, jestli se Roco pochlapí a dodá jiná čísla, jako to bylo u BR110 :)
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

Příspěvekod greenery » čtv 26 lis, 2009 12:14 pm

George V. píše:
fousek píše:U brejlovců došlo k zajímavému úkazu. Prakticky pár dní po vyrobení jsou ve verzi ČD vyprodaní a ve Slovenské verzi je jen posledních pár kusů.

...jsou jenom ve žlutém, .....

....a kde se to najde ? Ve žlutém, zeleném...., nějak to nemůžu objevit.
Je to někde tady http://www.roco.co.at/ ?
greenery

Příspěvekod Jarda H. » čtv 26 lis, 2009 12:22 pm

greenery píše: .........a kde se to najde ? Ve žlutém, zeleném...., nějak to nemůžu objevit.
Je to někde tady http://www.roco.co.at/ ?

No ta žlutá atd .... to jsou ty barevné čtverečky pod textem, pod modelem ! Je tím blíže vysvětlena aktuální situace kolem konkrétní modelu (předobjednávka / vyrábí se / ...... nevyrábí se, ale je skladem / výroba ukončena).

Viz žlutá u modelu ČSD (je to bez obrázku) - stav 26.11 :
http://www.roco.co.at/index.php?id=531& ... mmer=62920
Tady je celá barevná škála, jak ROCO označuje modely co se týká jejich výroby :
http://www.roco.co.at/index.php?id=280
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod greenery » čtv 26 lis, 2009 12:30 pm

...aha dík, celou dobu na to čumím....
greenery

Příspěvekod ThOoOmas » čtv 26 lis, 2009 1:19 pm

F. Placheta píše:

...coz je spatna a dobra zprava zaroven. Spatna pro ty, na ktere se nedostalo a dobra pro Roco, ze muze bez obav chystat dalsi verze, popr.mou vysnenou "zamracenou"...

Tak to mě teda udivuje. Model 754 ČD mám objednán od února a zatím mě nikdo z modely.biz nekontaktoval. Co si mám myslet? :?:
ThOoOmas

Příspěvekod jirikejzar » čtv 26 lis, 2009 1:31 pm

To já mám některé veci objednané přes rok a taky nic.
jirikejzar

Příspěvekod Jarda H. » čtv 26 lis, 2009 1:48 pm

Mně dnes zarazilo na modely.biz u modelu sergeje (tedy v TT :!: ), že je nedostupný u výrobce :?:

To ThOoOmas : co si myslet ?! Že na tebe zapomněli, že si nějak vypadl z evidence, ... kdoví ? Nejlíp asi žhavit telefon a ptát se, co a jak !!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Vik » čtv 26 lis, 2009 2:02 pm

stav skladu ukazuje pouze výrobce.
Nicméně to neznamená, že není na skladě u prodejce.
Včera tam ještě byli vystaveni 2 ČD a jeden slovenský
a určitě je jich mnoho pod pultem
Obrázek
Obrázek
H0
Vik

Příspěvekod Petr Zatrepalek » čtv 26 lis, 2009 5:20 pm

ThOoOmas píše:
F. Placheta píše:

...coz je spatna a dobra zprava zaroven. Spatna pro ty, na ktere se nedostalo a dobra pro Roco, ze muze bez obav chystat dalsi verze, popr.mou vysnenou "zamracenou"...

Tak to mě teda udivuje. Model 754 ČD mám objednán od února a zatím mě nikdo z modely.biz nekontaktoval. Co si mám myslet? :?:

No on je asi problém v tom, že podle toho co mi říkal dnes Michal, část zásilky s brejlovci došla poškozená - takže to reklamují a tím nastává zdržení v rozesílání!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Michal Dalecký » čtv 26 lis, 2009 6:20 pm

Chapi modelu nam prislo pres 220, tak to postupne zpracovavame. Stejne ale neprislo vsechno a ti co je objednali cca v zari budou cekat na druhou dodavku. Delame na tom, tak prosim vydrzte. Jak psal Petr, tak cast mame poskozenou (chadic na strese) a cekam az mi poslou poskozene dily od vyrobce.
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod Pivrnec78 » čtv 26 lis, 2009 8:41 pm

Michal Dalecký píše:Chapi modelu nam prislo pres 220, tak to postupne zpracovavame. Stejne ale neprislo vsechno a ti co je objednali cca v zari budou cekat na druhou dodavku. Delame na tom, tak prosim vydrzte. Jak psal Petr, tak cast mame poskozenou (chadic na strese) a cekam az mi poslou poskozene dily od vyrobce.

jj, taky jsem si svého doma rozbalil a zjístil, že mi chybí houkačky a anténa ... doufám jen, že ho nebudu muset kvůli tomu vracet, že mi to prodejce sežene ... už mám totiž žluté a červené hadice :D
To jsou ty priority ... najdříve nátěr a jak to schne, tak přišlo na řadu další ... a ejhle, ono to tam není :(
H0, analog - konec IV.ep., V.ep. a začátek VI.ep. ... to, co jezdí (jezdilo) a to, co se mi líbí ...
Pivrnec78

Příspěvekod George V. » pát 27 lis, 2009 5:02 am

Michal Dalecký píše:Chapi modelu nam prislo pres 220, tak to postupne zpracovavame. Stejne ale neprislo vsechno a ti co je objednali cca v zari budou cekat na druhou dodavku. Delame na tom, tak prosim vydrzte. Jak psal Petr, tak cast mame poskozenou (chadic na strese) a cekam az mi poslou poskozene dily od vyrobce.

...ajajaj. Tak to bude na dlouho. Náhradní díly od Roca, to je tak na půl roku... :)
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha,
TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
George V.

RailTop

Příspěvekod Pivrnec78 » ned 29 lis, 2009 3:07 pm

Nevíte někdo, jak to vypadá s WLABmz ČD od RailTopu? stihnou je do vánoc nebo ne?
H0, analog - konec IV.ep., V.ep. a začátek VI.ep. ... to, co jezdí (jezdilo) a to, co se mi líbí ...
Pivrnec78

Příspěvekod Lukas » stř 02 pro, 2009 7:51 pm

Chci se zeptat jak to vypada z drouhou varkou Brejlovcu od Roca?a budou jeste tento rok?
Lukas

Příspěvekod Michal Dalecký » stř 02 pro, 2009 7:55 pm

Lukas píše:Chci se zeptat jak to vypada z drouhou varkou Brejlovcu od Roca?a budou jeste tento rok?
Ted v patek se od obchodniku uzaviraji objednavky. Modely budou dodany 30 - 45 dnu od tohoto patku. Bude jine cislo. Tady je oficialni zprava vyrobce: "Vazeni obchodni partneri, jak jste si jiz vetsina vsimla, Brejlovci CD a ZSR, Art.Nr. 62920, 62621, 62923, jsou beznadejne vyprodany. Neklesejte vsak na mysli a nadale sbirejte objednavky Vasich zakazniku. Cim vic jich do konce tydne dostanu do Rückstandu, tim vetsi bude pravdepodobnost dodatecne vyroby techto modelu. Jednalo by se o tutez barevnou verzi, pouze s jinym provoznim cislem 754 02x-x. V pripade rozjeti "dovyroby", by mohli Vasi zakaznici behem ledna-unora sve modely u Vas zakoupit a uspokojit sve touhy. BTW: myslim, ze neni treba se bat, zajem o model je stale veliky a dalsi serie modelu bude vyrobena.
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

PředchozíDalší

Zpět na Velikost H0 (komunita H0)