...myslím, že nabarvení rámů oken to spraví, spíše se obávám, aby ty rámy oken nebyly moc zapadlé. Podle těch pár osobních vozů které od roca mám (hobby 1:100) a výše uvedených fotek se toho docela obávám...
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha, TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
no počkejme na foto a jak to bude s jízdníma vlastnostma, ta cena je s ohledem na serii 50ks, dcc přípravu, osvětlení a hlavně celokov provedení naprosto OK! Srovnej např. s ELKOM štokrem - úprava ROCO podvozků - cena přes 30000! Nebo Albík od crotendorfu - ten stojí pomalu dvakrát tolik a provedení nic moc!!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
...já potřebuju mašinu na ježdění, ne abych se na ní chodil dívat do vitrínky. Za tu cenu bych se jí bál postavit na koleje. To si raději koupím tři brejlovce (zamračený) od Roca... Proč se raději někdo nepustí do "velko"seriové výroby; ty lokomotivy nemusí mít žádný super detaily, ale ať jsou použitelný na kolejišti...
H0/DCC - zatím sbírám co se dá... IV.-V.(i VI.) epocha, TT - už jen zlehka sbírám, co se mi líbí....
Když mi zajistíš odbyt pro min 500 ks, tak se do ní rád pustím a zafinancuju Jen výroba másteru a formy na kastli v plastu vyjde na min 200 tis (a to sem hodně při zemi), další náklady jsou pojezd, barvení a popisy, kompletace a hlavně způsob distribuce - marže obchodníka bývá 25-80% dle toho jaký je zlatokop - takže si spočítej kolik do toho celého projektu musíš vrazit peněz. Prodej 50 kusů limitky pro celé Čechy, Moravu i Slovensko máš naopak naprosto jistých!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů