Hrál jsem si ještě trochu s vypodložením podvozku s "chybějící" podložkou a vyřešil jsem to možná maličko jinak, než kolegové. Někde v diskusi tady padl dotaz, jestli má také někdo nalepené molitanové "podložky" uvnitř skříně jen pod jedním stanovištěm. Předpokládám - a jsem si tím prakticky jistý, že to tak bylo ve všech modelech a výrobce se tím pokusil výškově vykompenzovat tu úmyslně vynechanou podložku pod jedním podvozkem. Protože 3-bodové uložení skříně mně nepřipadá jako úplný nesmysl, použil jsem jako podložku tenký, asi 0,8mm vysoký odříznutý kroužek z náplně do propisky (vnitřní otvor jsem musel nepatrně zvětšit).Díky této tenkostěnné trubičce (podložce), je zachována určitá kyvnost podvozku ve všech směrech, takže na případných nerovnostech kolejiva a přechodech do stoupání či klesání by měla lokomotiva lépe kopírovat terén....
Molitanové podložky pod stanovištěm před kompletací modelu odstraním.
Výše popsaná úprava modelu je vcelku jednoduchá,lze zjevně provést různými způsoby, zato jiné - vzhledové problémy už tak jednoduše odstranit nejdou. Celkový dojem z modelů mám dobrý, proporčně mi lokomotivy přijdou velmi povedené, co ale nedokážu úplně překousnout, jsou odbyté mřížky klimatizačních jednotek a především absence "skel" v oknech do strojovny. S oběma věcmi se daleko líp popasovaly jak modely ČS-TRAIN tak MTB. Takové zjednodušení u takto drahých modelů je opravdu zarážející

Uvažoval jsem o propilování otvorů oken do strojovny a osazení sklíčky , ale nakonec jsem zvolil asi méně dokonalé, zato o dost jednodušší řešení, které přece jen pohled na ty slepé černé obdélníčky trochu vylepšilo. Použil jsem jakýsi starý plochý film, nastříhal z něj okenní tabulky, odstranil emulzi a na průhledný namodralý materiál nastříkal za zadní strany šedý metalický lak.Zaoblené obdélníčky jsme vlepil do rámečků oken strojovny. A také jsem aspoň natřel černou barvou "mřížky" klimatizace. Myslím, že model vypadá o něco lépe.
P.S.Zasklení okének se moc dobře nefotí, ale dopadající světlo a pohledy na "okénka" z různých úhlů dokážou vyvolat vzhled od šedo-černé až po stříbřitě modrou, jako když se ve skle odráží např. obloha....