Tak jsem se rozhoupal.... a koupil se zvukem ........ no to jsem si dal, spát jsem šel ve 3 ráno. Prostě paráda. A protože jsem se sháněl po obrázcích, než jsem koupil ... a zatím skoro nic neobjevil, tak ho sem dávám. Taky mě potištěné podvozky potěšily.
[quote="greenery"]Tak jsem se rozhoupal.... a koupil se zvukem ........ no to jsem si dal, spát jsem šel ve 3 ráno. Prostě paráda. A protože jsem se sháněl po obrázcích, než jsem koupil ... a zatím skoro nic neobjevil, tak ho sem dávám. Taky mě potištěné podvozky potěšily.
Možná by stálo za zamyšlení kdyby vzniklo vlákno s obrázky takovýchto očekávaných modelů, kde by se pod katalogovým číslem zveřejňovaly detailní obrázky.
p.s. 1) K cenám se radši nevyjadřuji... (i vzhledem k případu s první verzi) 2) Prodejci stále píší o kinematice na modelu je jen šachta, ne kinematika.
Raďula63 MPK - moduly plzeňského kraje KŽM Praha 3 Psi štěkají, karavana jede dál
Mam doma 433.003 na pojezdu FLM br 81 a je podle vykresu v měřitku a lahodi oku,když se podivam na bejčka tak mi hrozně vadi zaprve ty okolky a zadruhe předni běhoun je moc blizko k valcum,měl by byt vic ve předu. Možna by to napravyli nove běhouny roco (osmipaprskove) ktere se daji koupit jako nahr. dil a lehce sliznout okolek. Ja mam slizle okolky na běhounech na 0,7mm a vypada to moc hezky a na dobrem kolejivu to jezdi spolehlivě. V přiloze je kastle trochu niž v oblasti budky z duvodu nedosazeneho dekoderu,vyška se bude ladit až s nim p.s. nejedna se o seriovy model
Přílohy
433.003.JPG (23.86 KiB) Zobrazeno 5529 krát
HO 3-4 epocha čsd DCC začinam. Pořadna mašina ma kotel a komin