Matěj píše:Docela by mě zajímala marže našich obchodníků. Za kolik jim je Trix nechal a kolik na prodeji vydělali. Myslím, že za pár dní tvrdé práce - balení a rozesílání Albatrosů, mají vyděláno na celý rok.
Matěj.
Aj keď som dosť off-topic, tak ti to skúsim dajako priblížiť na príklade Roco. Kedysi bola marža aj 50% najväčším obchodníkom. Tú potom Roco znížilo cca na 30%. Povieš si fajn, jak veľa. No hej. V obmedzenom pohľade je to fakt veľká marža (tej tu ale asi nedosahuje veľa obchodníkov).
Háčik je v inom. Mašinky nie sú chlieb, rožky či napríklad aj oblečenie. Nepotrebuje to každý, je to koníček, nákladný koníček. A tak sa nestáva často aby si denne predal dajme tomu 10 mašín a 30-40 vozov. O tom by iste mohli hovoriť predajcovia a bolo by to veľmi fajn, keby sa tieto veci dostali na svetlo sveta. Nie preto aby sme videli Vám do kariet, ale preto aby všetci pochopili, že toto je proste ťažší chlebík, než predávať handry.
Musíte mať sklad, modely sú jemné, detaily pri preprave môžu utrpieť, výrobcovia ako ACME či nemenovaný Český, (ktorý to má veľa krát blbě) robia veľa krát problémy aj samotným predajcom. Takže v konečnom dôsledku je predajca medzi 2 mlynskými kameňmi. Zákazník chce čo najnižšiu cenu aby mohol mať tých modelov čo najviac (hlásim sa), obhájil to pred manželkou, je židák (napr. ako ja) a preto skúša na predajcu veľa krát čo by sa ešte dalo. Výrobca chce samozrejme zarobiť čo najviac čo je v poslednej dobe aj tak trocha problém, výroba viazne lebo nie sú komponenty, motorčeky, doprava atď... naviac sa ceny zvyšujú a záujem modelárov klesá, lebo z modelu sa človek proste nenasýti. A pri príklade Roco, predstavenstvo ktoré tvoria bezchrbtový podnikatelia (bankári) chcú zarobiť čo najviac pre seba a možno aj pre svojich akcionárov. Takže cenu stále štobujú a skúšajú rôzne viac (Unrra vynechanie pohonu mašiny) či menej (nenaletovanie odporov na dosku analógu) závažné úpravy. A potom je tu predajca ktorý musí predobjednať ani nevie aký model je, potom mu oznámia, už to je a daj peniaze do 48h (spomínam ACME, dúfam, že sa vám škytá špagetožrúti) potom to dajako pošlú a teraz máte v tom uložených x tisíc € pretože keď už robíte objednávku, musíte odobrať určité množstvo, nie len kvôli doprave, ale aj kvôli minimálnemu odberu prípadných limitiek. A to vám samozrejme môže zostať na sklade 2 roky, 5 rokov alebo aj dlhšie. Nedávno som vykupoval (ako inak židácky) Elsikor a kupoval som veci ktoré boli na sklade 15 rokov.
No a teraz, kto z Vás tu chce mať uložené a hlavne UMŔTVENÉ peniaze 15 rokov v niečom? Inflácia... náklady atď... no nič príjemné.
Takže klobúk dole pred predajcami železničných modelov (plastikový to majú zas inak, to sú rozdielne svety) rozhodne to nemajú jednoduché a keď sa objaví niečo ako Albatros tak nech si kľudne zarobia aj na ten rok dopredu. Som len rád. Aspoň u nich budem môcť nakupovať aj budúci rok (a hlavne ťahať zľavy

)
Ak mi chcete ako predajcovia poďakovať za priblíženie pohľadu na Vašu prácu a ako som si Vás zastal, príjmam kupóny na voľný nákup železničných modelov, ideálne ČSD a ŽSR
V každom prípade, dúfam, že to stačí. Je úplne jedno akú mali maržu, hlavne, že z nej budú môcť prežiť a možno si aj prilepšiť. Koniec koncov, je to Win-Win situácia. My máme Albatrosa a oni majú zárobok. Jin a Jang.
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse