od Střelec » sob 18 úno, 2023 7:47 pm
Na prosincové burze jsem pořídil DS (Daak) od Locolabu. Je to bez návodu a na stránkách výrobce nejsou ani komplet fotky modelu, takže spodek a zadní čelo vozu je o jiných zdrojích, nebo o odhadu.
Z pralesa nosníků jsem vysekal s jistými obtížemi díly, kupodivu s minimem ztrát - jedna prasklina a jeden odlomený roh kastle, jedna očesaná rozsocha a závěsy bateriové skříně. A ulomená stojina jedněch schůdků pod vrata + ruplá kinematika. Bateriovou skříň jsem očesal docela (problém je, že občas se dopředu nedá poznat, co je ještě technologický nosník a co už díl stavebnice), kastli a rozsochu slepil (odpadlé kousky jsem neztratil). Střechu jsem nebrousil, ač by to asi potřebovala, je na ní po nátěru lehce patrný rastr. Podvozek je plochý bez náznaku konstrukce, obsahuje jen čelníky, výřezy pro rozsochy a kinematiku. Na originální kinematiky jsem na základě zveřejněných fotek "unavených" kousků rezignoval a dobrousil a vlepil do podvozku kinematiky Roco, do rozsoch osadil ložiska (nejsou ve stavebnici) a podle odhadu a bokorysu na rovnou spodní stranu dolepil to minimum náznaků brzdové výstroje, co výrobce poskytuje. Rozsochy na svá místa sedly přesně. Schůdky jsou ve stavebnici jak tištěné, tak leptané. Ne zrovna úspěšně jsem se popral s lepty a nalepil je na podvozek. Osadil jsem bateriovou skříň - nezavěsil jsem ji na nosníky, ale nalepil ji (z důvodů větší odolnosti) na dva špalíky evrgreenu a nosníky závěsů nakašíroval z téhož materiálu. Odvrtal jsem otvory pro nárazníky (nepoužil jsem originály), dolepil plechy na čelníky a osadil kulaté nárazníky z vlastních zdrojů. Originální jsou hranaté a nepasují mi do epochy. Pak nastal opruz s dolepováním leptaných madel a dalších drobností na kastli - leptaná madla bude lepší nahradit drátem a předvrtat pro ně otvory. Vůz jsem na sucho sesadil (bez problémů pasoval), dolepil podlážku plošiny a kastli a podvozek natřel. Pak jsem zasklil okna - záchodové a dveřní bez problémů, výhledová okna opruz. Jsou hodně špatně přístupná a každé obnáší tři kusy skel, kterým se tam přes odpovídající rozměry moc nechce. Takže nebude od věci nahradit je odpovídajícím, vhodně vytvarovaným proužkem acetátu. A také to asi bude chtít doplnit do vozu i nějakou zátěž, sice není úplně lehký, ale do ideální hmotnosti má také relativně daleko. Po upevnění kastle na podvozek (lze lepit, ale konstrukce počítá s vruty či šroubky) se dolepí hezké leptané zábradlí plošiny a ruční brzda a vlastní stavba je hotová. Stavebnice též neobsahuje obtisky, takže je bude nutno sehnat samostatně a po jejich nanesení dofinišovat povrch.
Konečný výsledek je pojízdný, z větší vzdálenosti i koukatelný a jako provozní pro začátečníky s praxí z kitařiny i víceméně sestavitelný. Pro fajnšmekry to není - absence byť jen náznaku konstrukce podvozku a zjednodušení některých detailů je dobré pro masový provoz, ale ne pro sběratele. A to neřeším takové věci, jako je chybějící návod či alespoň výkres, případně tvarovou přesnost/shodu se vzorem.
Fotky nečekejte, zas tak koukatelně se mi to zbouchat do kupy nepovedlo, navíc ještě není hotovo. Ale je si to z dálky podobné, kupodivu to i jezdí a v soupravě se dvěma Ciz to nevypadá úplně příšerně.