Matěj píše:Nemáme, asi se to někde zadrhlo. Určitě ale bude mít pětipólový motor, loukoťová kola, profi sběrače a dokonce i lepší tvar karosérie.
Pro začátek by stačil slušný motor a převody. I když i to ostatní by taky nebylo k zahození.

Moderátor: Michal Dalecký
Matěj píše:Nemáme, asi se to někde zadrhlo. Určitě ale bude mít pětipólový motor, loukoťová kola, profi sběrače a dokonce i lepší tvar karosérie.
Brejla píše:Matěj píše:Nemáme, asi se to někde zadrhlo. Určitě ale bude mít pětipólový motor, loukoťová kola, profi sběrače a dokonce i lepší tvar karosérie.
Pro začátek by stačil slušný motor a převody. I když i to ostatní by taky nebylo k zahození.
ČouĎák píše:nevím jestli zmizela ale líbilo se mi jak se v recenzi namaže med kolem huby aby se oj-banina p.Báni prodávala téměř jako po másle.
Barbucha píše:Nojo a to mám lokomotivu z DDR ze 70. let a ta má sedmikotvový motor.
RadekH0 píše:...
Jedinou výjimkou byly možná modely první série, kde modely byly ještě opatřeny pětipólovým, to ale není úplně ověřeno.
...
Ovšem nechápu výrobce proč něco takového dělá. Když by už od začátku dával do modelů motory Mashima, tak by celková cena modelu byla zhruba o 500Kč větší, což by každý jistě za takovou kvalitu určitě dal.
vvitty píše:RadekH0 píše:...
Jedinou výjimkou byly možná modely první série, kde modely byly ještě opatřeny pětipólovým, to ale není úplně ověřeno.
...
Ovšem nechápu výrobce proč něco takového dělá. Když by už od začátku dával do modelů motory Mashima, tak by celková cena modelu byla zhruba o 500Kč větší, což by každý jistě za takovou kvalitu určitě dal.
V prvnich seriich TT Zamracenych a TT Brejlovcu byly osazovany motory Mashima. Diskuze o tom jak jsou modely na **** protoze jezdi pomalu a nedosahuji maximalni rychlosti originalu tu zabraly nemalo stranek a tydnu. Zrejme byla zpetna vazba vzata v potaz a modely dostaly rychlejsi motorky jak si tu leckdo pral...
RadekH0 píše:Mohu se zeptat zda nevíte jak tomu bylo u modelů ve velikosti H0?
Nechci to nijak kritizovat, jenom by mě to zajímalo.
Díky.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků