Moderátor: Michal Dalecký
vypravecc píše:Rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s použítým dekodérem u těchto lokomotiv. Je možné, že není komaptibilní s Multimaus ROCO ? Chtěl jsem změnit adrsu lokomotivy (CV1), stejně, jako jsem to úspšeně udělal u všech svých dosavadních digitálních vozdiel (BR218, 770, 749, PBJO, 781, M152), tj. Menu+1 a následně přespat hodnotu CV1 a stiskem OK uložit do lokomotivního dekodéru. Zde to ale nefunguje. U všech zmíněných vozdel přitom bez jakýchkoliv problémů..........
Děkuji za případné podněty.
Sulda44 píše:vypravecc píše:Rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s použítým dekodérem u těchto lokomotiv. Je možné, že není komaptibilní s Multimaus ROCO ? Chtěl jsem změnit adrsu lokomotivy (CV1), stejně, jako jsem to úspšeně udělal u všech svých dosavadních digitálních vozdiel (BR218, 770, 749, PBJO, 781, M152), tj. Menu+1 a následně přespat hodnotu CV1 a stiskem OK uložit do lokomotivního dekodéru. Zde to ale nefunguje. U všech zmíněných vozdel přitom bez jakýchkoliv problémů..........
Děkuji za případné podněty.
me to slo prepsat bez problemu , taky MM
vypravecc píše:no asi, jo, prodejce ale tvrdí, že je to nekompatibilita různých typů dekodérů, centrál atd. Takže těžko mu to vyvracet tvrzením z této diskuze. A nekompatibilita není jeho problém, navíc loko lze bez problémů ovládat a zde jeho starost končí.......
TTmili píše:Já nevím jak moc, a co všechno jsi zkoušel, ale ten tvůj problém ukazuje podle mě jen a pouze na to že sis přepnul MM do režimu POM. Schválně zkus vzít jinou mašinu a změnit jí CV1, jestli to něco udělá. Pokud to neudělá nic ani u jiné mašiny (jiného dekodéru), pak je jasno, otevři si návod, a najdi si, jak se MM přepíná zpět co CV režimu (z hlavy si nepamatuju jestli to je v Nastavovacím nebo Programovacím menu).
vypravecc píše:Rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s použítým dekodérem u těchto lokomotiv. Je možné, že není komaptibilní s Multimaus ROCO ? Chtěl jsem změnit adrsu lokomotivy (CV1), ..., tj. Menu+1 a následně přespat hodnotu CV1 a stiskem OK uložit do lokomotivního dekodéru.
TTmili píše:Já nevím jak moc, a co všechno jsi zkoušel, ale ten tvůj problém ukazuje podle mě jen a pouze na to že sis přepnul MM do režimu POM.
Ešus píše:Pořád lepší než brejlovec Roco, který mě dost překvapil, s vmax 206,6 km/h.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků