Moderátor: Michal Dalecký
George V. píše:Ty okna nejsou čtvercová, ale obdélníková, akorát je poměr stran kapánek menší, než u rokáckého modelu T478.1010, kde také může (opticky) svoji roli hrát i technologie zasklení, kdy není rám součástí okna, ale bočnice. Já doufám, že se to přepracování bude týkat právě toho zasklení.
viky píše:Já si myslím že by mohlo roco vylepšit bardotku rozhodně v bočních oknech. To by jsme všichni uvítalyTaké by mohlo roco použít 21-pinové rozhraní a použít nápravy s nižším okolkem jako u nové 218
Jen mě zaráží že roco nemá duplovat modely MTB jak tady bylo již psáno ale evidentně roco si opět dělá co si zamane
Nic proti ale takovéto jednání jsme již pocítily na loupajících pruzích sergejů, špatné nádrži prvních bardotek atd.
Doufejme že už to bude jen lepší
mikerichter píše: ......jelikož je podle mě bardotka Roco mnohem lepším modelem.......
greenery píše:mikerichter píše: ......jelikož je podle mě bardotka Roco mnohem lepším modelem.......
......... to je možné, a má být proč. Aby ne, s mnohaletou praxí výrobce. Já mám i konkurenční, a ta zas na to, že je to defacto prvotina jezdí naprosto úžasně.
Já myslím, že vše podstatné už tu bylo mnohokrát řečeno. Já být tím nezmíněným českým výrobcem (zaplaťpánbůh za něj), tak už ode mě nikdo nevidí ani kolo, radši bych lisoval kliky do škodovek.
viky píše:Já si myslím že by mohlo roco vylepšit bardotku rozhodně v bočních oknech. To by jsme všichni uvítalyTaké by mohlo roco použít 21-pinové rozhraní a použít nápravy s nižším okolkem jako u nové 218
Jen mě zaráží že roco nemá duplovat modely MTB jak tady bylo již psáno ale evidentně roco si opět dělá co si zamane
Nic proti ale takovéto jednání jsme již pocítily na loupajících pruzích sergejů, špatné nádrži prvních bardotek atd.
Doufejme že už to bude jen lepší
Matěj píše:A nevím, nevím, jestli MTB po příchodu Zamračených od ROCA, je ještě bude vůbec dále vyrábět.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: TheJaro a 2 návštevníků