Moderátor: Michal Dalecký
FilipP píše:Najskor je kastla krivo nasadena. Porovnajte s fotkami v tomto vlakne.
Jedna strana je priliz nizko a druha vysoko. Dat dole a nasadit spravne.
Pawlik píše:To je tedy síla!
Příčinu neznám a patrně to nepůjde zjistit bez ulámání topných spojek a sundání kastle.
.......
Edit: Kastli máte nakloněnou i s rámem, ta je asi nasazená dobře. Tak mě jedině napadá, že nosníček tvaru U, jehož dolní část je otočným bodem podvozku, není na jedné straně řádně přišroubovaný k rámu lokomotivy.
soundman73 píše:Mezi verzí C a D ale lze jednoduše softwarově přecházet.
Když do CV8 nahrajete 3, změní se z D na C.
Když do CV8 nahrajete 4, změní se z C na D.
Platí jak pro MX634, tak pro MX638.
Když chci model digitalizovat, tak na něm musím něco ulomit, abych mohl sundat karosérii?
horak píše:Hmmm a ako je na tom zvukovy MX644D? Pouzil ho uz niekto? Ten sa da tiez prepnut z D na C? V manuali som nic take nenasiel.
A Gorila je na tom ako? DPS je rovnaka ako stara verzia (ES499.0009) alebo sa objavi tiez problem D a C ?
soundman73 píše:horak píše:Hmmm a ako je na tom zvukovy MX644D? Pouzil ho uz niekto? Ten sa da tiez prepnut z D na C? V manuali som nic take nenasiel.
A Gorila je na tom ako? DPS je rovnaka ako stara verzia (ES499.0009) alebo sa objavi tiez problem D a C ?
Pawlik píše:To je tedy síla!
Příčinu neznám a patrně to nepůjde zjistit bez ulámání topných spojek a sundání kastle.
Ale jen pro zajímavost uvádím, že jsem měl do luku prohnutý plošný spoj (uprostřed asi o 2 mm).
Příčina byla v tom, že motor je v rámu vypodložen gumovou páskou a ta moje vyčnívala směrem nahoru a odtlačovala zmíněný plošný spoj.
Mimochodem ten motor je nějaký no name, zřejmě bez možnosti vyměnit uhlíky.
Kvalita montáže je dost špatná, viz např. nakřivo přilepené nárazníky.
Edit: Kastli máte nakloněnou i s rámem, ta je asi nasazená dobře. Tak mě jedině napadá, že nosníček tvaru U, jehož dolní část je otočným bodem podvozku, není na jedné straně řádně přišroubovaný k rámu lokomotivy.
Jacek píše:[ U modelů 151/351 tento problém není, DPS nic neumí.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 10 návštevníků