Zdravím.Také jsem chytil na toto období.Sice TT,ale nechtěl jsem se zbavovat velikosti kterou jsem měl.Jednu boudu jsem ale na sebe ušil.DRG 1942/43 elekrický provoz tak jak to u nás jezdilo.Tedy přibližně vzhledem k TT.
Trošku se v tom ztrácím chceš dělat DRG nebo ČSD v období 42-43?Nepovažuji se za znalce,ale asi to nebude jedno a totéž.Kde chceš brát stroje DRG v TT,obávám se,že toho také moc nebude nebo ano?
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
Pokud bych chtěl vše v E trakci,tak TT E17,E18,E44,E94,E95.E70 skončla tuším 1928.Ono by se našlo víc.Ale tyto se motaly v našem okolí.A 1942/43 kvůli označování vozů v možnostech TT.E trakce byla u nás funkční 1914-45.
A kde chceš ty mašiny vzít nebo se plánuješ pustit do vlastní stavby?Neříkám,že mám bůhví jaký přehled o TT,ale Tillig nic nedělá,Brawa snad E95 a pak jsem našel ještě tohle http://www.elriwa.de/de/Voigtlaender-00 ... odell.html
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
Vítej mezi nás NO v TT to bude asi běh na dlouhou trať a za nemalý peníz. Jestli toho doma nemáš pro TT moc, asi bych přešel k H0 nebo N. Kromě kolejiva a přírody pro meziválečné Německo stejně nic moc nevyužiješ