radeksindy píše:Ta první fotografie z těch tří - chodbička je vůz Ce 3-3641 z roku 1947.
A tady jednožárovková bludička z roku 1948
První vozy ze Smíchova jsou ještě slovenské objednávky, který tam visely od roku 1942 a na ně byl materiál ve skladu. Kolín to samé, tam byla výroba posledních 15 vozů v roce 1943 na rozkaz zastavena a dokončována od června 1946. Proto mají ještě všechno podle původních výkresů a jsou tam originální lampy se sklem. Ale pořád to je v chodbě jen jedna žárovka, takže tak dobrý, aby se člověk nepřerazil.
Jenom by mě zajímalo, jakou barvu měl potah ve II. třídě. Na jednom z muzejních Ae jsou červené, Be 2-0368 má zase nějaký potah s květy, barva světle hnědá. Na fotkách z války vidět potah s tečkami nebo z umělé kůže, takže to asi bylo z výroby různé.
Radku k vozům Be 2-0365 a Be 2-0368 jsem se v době rekonstrukce dost silně připletl. Správa střední dráhy prostřednictvím VD Ostrava to zaštítila a já si v dílnách v Krnově "vymýšlel". Byli tam tenkrát lidé kteří už tam dnes nejsou. Vozy byly v režimu 60, tedy vojáci, kamna , chybějící sedadla. Potažené nazelenalou koženkou. Většina vyklápěcích prvků , stolky a loketní opěrky byla odebrána , výjimečně pod koženkou. Moket o který se zajímáš na sedadlech byl na spodní straně, v době oprav byl problém látku na potažení sehnat. Čalouníci vybrali látku podobnou ale méně odolnou na otěr. Dnes už je ve vozech moket jiný a u toho už jsem nebyl. Sháněli jsme sedadla po čertech ďáblech z jiných vozů a proto nejsou sedadla ve velkoprostorových oddílech stejně dlouhá. S dosazováním žebříků, toulců na koncovky jsme začali u nás v Ostravě, až potom začali i jinde. Výkresy jsem pro dílny v Krnově opatřoval v archivu Tatry v Kopřivnici za pomocí jednoho osvíceného Tatrováka. V jiných depech se starali především o lokomotivy a vozy byly trpěny z toho co ještě jezdilo. V Ostravě bylo cílem vytvořit soupravu k 423.041 z vozů vyrobených v Kopřivnici a Studénce. To se ale už nepovedlo , začali jsme zachraňovat pozdě. Ale o tom někdy osobně, čas se krátí a utíká. Světlonošům jen tolik. Zdrojem proudu u Rybáků a dalších vozů je dynamo poháněné řemenem od nápravy. Baterie dává 24 V když je v optimálním stavu a od toho se odvíjí intenzita svícení.