MTB Motorový vůz 830 101 ČSD

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti H0 (1:87).

Moderátor: Michal Dalecký

Re: MTB Motorový vůz 830 101 ČSD

Příspěvekod Zdenek Valter » čtv 02 črc, 2026 9:47 am

vvitty píše:Zespodu je vhodne vest draty do boku, a v bocnici podvozku pro ne zahloubit drazku v miste kde neni okno, potom rovnou nahoru na plosnak. Vnitrni repro davam do predstavku za prostor strojvedouciho, lepeno na DPS nad prevodovku. Na jedne strane je dostatek mista, na druhou kde je zavazi se to nevejde. Je potreba zaizolovat draty od LED aby nemohlo nehodou dojit k vodivemu spojeni. Spodni repro je vhodne davat vyvody k podvozku ze stejneho duvodu.
Pokud nekdo chce doplnovat 3D set s detaily podvozku tak tam pochopitelne ten repro zavazi - vetsina zakazniku to resila upravou tech 3D doplnku tak aby tam repro mohl byt.

Díky !
Zkusím to nějak vymyslet.
Zdenek Valter

Re: MTB Motorový vůz 830 101 ČSD

Příspěvekod Zdenek Valter » čtv 02 črc, 2026 9:51 am

Zdenek Valter píše:
Zdenek Valter píše:
vvitty píše:
Dobre jsi udelal. Kdo nenakoupil tak ma smolika, s uvedenim novych cel v podstate vsechny tyto nabidky z alika zmizely a tech par co zustalo vychazi draz nez cely repro i s ozvucnici.

No dneska mi přišly repro, ale mám objednané konektory JST pokud to nepřijde do zítřka tak jsem zvědav. (ty konektory jsou v kouskách ..).

No tak snad to dojde - teď mi psali, že je to už u nás a apka mi hlásí odesílací poštu Mošnov.
Respektive že mi to ještě nebudou clít.

Naštěstí mi v úterý přišlo oznámení, že to prošlo celnicí (tedy ještě červen) dnes mi vše přišlo bez problémů poštou.
Zdenek Valter

Předchozí

Zpět na Velikost H0 (komunita H0)