Najlacnejšie riešenie je kúpiť ozvučený model a dekodér ZIMO prehrať zvukmi od JACEKa. Kto na to má prostriedky (programátor ZIMO/Čiernu Z21), ten to spraví.
Techimage je štandardne so zvukmi od SF Sound Studio, JACEK bol v prvých LAMINÁTKACH.
Moderátor: Michal Dalecký
Stanin píše:Já myslím, že by se dalo domluvit i s výrobcem/prodejcem, aby tam dal Jacka, jen by to bylo o něco (o to něco si řekne Jacek) dražší.
Deathlosopher píše:Mám jen takovou otázku na zkušenější ,,zvukaře": je ten zvukový projekt SF znatelně horší než Jacek, že to stojí za tu práci s výměnou? ...
Stanin píše:Já myslím, že by se dalo domluvit i s výrobcem/prodejcem, aby tam dal Jacka, jen by to bylo o něco (o to něco si řekne Jacek) dražší.
horak píše:Deathlosopher píše:Mám jen takovou otázku na zkušenější ,,zvukaře": je ten zvukový projekt SF znatelně horší než Jacek, že to stojí za tu práci s výměnou? ...
Úprimne?
Nebudem riešiť spôsob prezentácie "svojho diela" SF...
Keď nahrám JECEKOV kódový projekt, viem čo dostanem, viem ako to budem mat rozložené na tlačidlách ovládača. Viem si nastavnie upraviť podľa svojho etalónu a keďže si to nahrávam sám, tak aj po prípadnom resete (CV8=8) sa mi projekt dostane do mnou definovaného základu.
Keď ma zvuky omrzia a JACEK vydá aktualizovanú verziu, tak si ju môžem aktualizovať a naviac ma to nestojí nič. Iba svoj čas.
Toto je obrovská výhoda (JACEKOVHO) kódového projektu. Tú však SF neponúka.
A ako spomenul kolega Jipol57 - urobil som to isté. Nemal som potrebu posielať dekodér hore-dole...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků