Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Ted na to koukam takyVsechny ale maji cerne. Jeste jsem zapomnel nejake fotky s ukazkou spojeni kratkeho sprahla. Hned to tam doplnim.
Petr Zatrepalek píše:... Právě v tom je výhoda že je lepší vzít barču bez čísel a nechat si udělat leptík na číslo který potřebuješ! Nechceš se toho co by prodejce sám ujmout? Sadu tabulek na míru tak za 90-100 kč ti každej modelář rád zaplatí! Já beru 1170
Michal Dalecký píše:Repro je tam z výroby a zvuk je od Artolu (rada 751).
Petr Zatrepalek píše:Modrý vršovický patráky už tu mám léta připravený... Dávám sice pryč sbírku, pár kousků ale zůstane na truc
Michal Dalecký píše:Petr Zatrepalek píše:Modrý vršovický patráky už tu mám léta připravený... Dávám sice pryč sbírku, pár kousků ale zůstane na truc
vorisekml píše:Jak to tedy je ovládáním světel, případně zvuku? Nejsem znalec digitálu. Bude stačit koupit správný 21pin dekodér /případně se zvukem/ nasadit a vše bude možné naladit podle manuálu dekodéru? Když se koupí rovnou verze se zvukem, tam bude vše už naladěno /světla a zvuk/, jako když se koupí zvouková verze od Roco?
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků