Moderátor: Michal Dalecký
Politika Maerklinu je pro mě španělska vesnice.
radeksindy píše:Politika Maerklinu je pro mě španělska vesnice.
Jednoduché, tříkolejnicový svět je od toho dvokolejnicového oddělený. Nejen yechnicky, ale hlavně požadavky zákazníků. To, že v posledních letech udělaly ROCO a PIKO model T 679.1 je velké části zákazníků Märklin jedno. Na krabičcce není kouzelný nápis Märklin a lokomotiva není celá z kovu. Bez toho nemá hodnotu a je nezjímavá. Stejně tak není moc zajímavé, jak moc dobře jsou trefená okna. Série, která se vyrobí pro DC systém pod značkou TRIX, nebude ve srovnání s počty pro Märklin velká. Obdobné je to s vozy CIWL, které jsou jako novinka v katalogu. Od pohledu jsou zmršený, zase stojí vysoko na podvozcích a oproti jiným modelům jsou hnusný. To zákazníky Märklin nezajímá, naopak DC svět si bude nadále pořizovat LS Models nebo Rivarossi.
V tom to nebude, při pohledu do katalogu na dalšího sergeje trochu "uniká" pohled na vagony za ním a vo tom to je! Nabídnout celej vlak za pěknou sumu.
U katalogu Trix (na rozdíl od Marklina) mne zarazila absence Albíka?!
radeksindy píše:Jindra Charvát:V tom to nebude, při pohledu do katalogu na dalšího sergeje trochu "uniká" pohled na vagony za ním a vo tom to je! Nabídnout celej vlak za pěknou sumu.
Přiznám se, že této myšlence nerozumím. Nebo tomu mám rozumět tak, že zákazníci Märklinu jsou takoví pošuci, že k lokomotivě potřebují předraženou soupravu starých vozů, jinak si to nekoupí? Tyto vozy byly novinkou tak v roce 1995, jsou v programu Märklin sakra dlouho.U katalogu Trix (na rozdíl od Marklina) mne zarazila absence Albíka?!
TRIX už ho prodal, netřeba dělat reklamu. Modely Märklinu se válejí v obchodech po celém Německu, na Ebay a dalších místech a zatím nijak závratně nemizí. Tak je to potřeba zákazníkovi připomenout.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků