Moderátor: Michal Dalecký
Miloš_P píše:Mám Regionovu se zvukem Jacek a mám dotaz na ostatní majitele. Funguje vám samostatné ovládání horního reflektoru?
Kupoval jsem ozvučený model s dekodérem MS450P22 s nahraným zvukem. Podle informací o zvukovém projektu od Jacka by to mělo být nastaveno na F2 a podle schématu od MTB je horní reflektor ovládán samostatně přes AUX3. V nastavení funkcí je na tlačítko F2 přiřazený výstup AUX3. Kde je chyba?
Zdenek Valter píše:Miloš_P píše:Mám Regionovu se zvukem Jacek a mám dotaz na ostatní majitele. Funguje vám samostatné ovládání horního reflektoru?
Kupoval jsem ozvučený model s dekodérem MS450P22 s nahraným zvukem. Podle informací o zvukovém projektu od Jacka by to mělo být nastaveno na F2 a podle schématu od MTB je horní reflektor ovládán samostatně přes AUX3. V nastavení funkcí je na tlačítko F2 přiřazený výstup AUX3. Kde je chyba?
Máš možnost to vyzkoušet třeba Dekoder testeru?
Charlie píše:Já bych to typoval na přepínač na desce osvětlení uvnitř vozu, tam se dá navolit, jestli reflektor má svítit společně s pozičními světly nebo ne. Před pár dny jsem tohle řešil u M262. Regionovu nemám, ale MTB tam mívá ten přepínač.
Miloš_P píše:Zdenek Valter píše:Miloš_P píše:Mám Regionovu se zvukem Jacek a mám dotaz na ostatní majitele. Funguje vám samostatné ovládání horního reflektoru?
Máš možnost to vyzkoušet třeba Dekoder testeru?
Nemám.
Miloš_P píše:Charlie píše:Já bych to typoval na přepínač na desce osvětlení uvnitř vozu, tam se dá navolit, jestli reflektor má svítit společně s pozičními světly nebo ne. Před pár dny jsem tohle řešil u M262. Regionovu nemám, ale MTB tam mívá ten přepínač.
Od MTB mám Bardotky a Brejlovce, tam přepínače jsou a vím jak je přepnout. U Regionovy přepínač na horní světlo není.
https://www.mtb-model.com/files/produkt ... _HO814.pdf
Dekoder jsem vyzkoušel i v jiném MTB motoráku a AUX3 horní reflektor spíná normálně. Takže to tipuju spíš na vlastnost základní desky modelu než chybu.
Můžu s tím v pohodě žít, jen mě zajímalo, jestli je to tak i u jiných kusů.
train píše:Pětipinový konektor pro propojení částí Regionovy neobsahuje samostatný pin pro reflektor, takže nezávislé svícení reflektoru bez úpravy propojení nebude možné.
Petr66 píše:Dají se sehnat i levněji
860033 Dcc Decoder Tester Pro for Hornby Train Model Railway Fans Test Mobile or Sound Decoder/LaisDcc Brand
https://a.aliexpress.com/_EJYa42c
Miloš_P píše:Petr66 píše:Dají se sehnat i levněji
860033 Dcc Decoder Tester Pro for Hornby Train Model Railway Fans Test Mobile or Sound Decoder/LaisDcc Brand
https://a.aliexpress.com/_EJYa42c
Díky za tip. Koukám, že ale umí LEDkama zobrazovat jen 6 výstupů
Miloš_P píše:Tak když už používám dekodéry Plux22, tak ať to umí vše potřebné.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník