částečně nízkopodlažní tramvaj T3,upravená

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti H0 (1:87).

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod Citrus » pát 03 črc, 2009 1:01 pm

Je vidět inteligence vás obou místo toho abyste si poradili jak těm chybám na modelech předcházet tak se místo toho tady budete urážet.
ÖBB Ep.V vel.H0 řízení DCC Lenz
Citrus

Příspěvekod konopaslik » pát 03 črc, 2009 3:06 pm

Citrus: Nevím nevím, mám pocit, že "themuf" kritizoval bez urážek a konstruktivně. Bohužel jsem "diskusi" zastihl až po vymazájí jardových příspěvků, ale z celého vlákna mám pocit, že jarda neunesl mufovu kritiku a reagoval poněkud neadekvátně. To, jak byla či nebyla kritika přísná, těžko posoudit, když už tu není předmět diskuse...
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod Modelář » pát 03 črc, 2009 3:35 pm

Citrus píše:Je vidět inteligence vás obou místo toho abyste si poradili jak těm chybám na modelech předcházet tak se místo toho tady budete urážet.

TO JE VONO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Modelář

Příspěvekod themuf » pát 03 črc, 2009 3:40 pm

Já si osobně teda myslím, že moje kritika nebyla nijak nevhodná, nebo urážející, ale jak bylo řečeno, holt jí Jarda neunesl - čož se ukázalo i v soukromých zprávách, které mi hned naposílal, že mu všichni nezačali tleskat, ale i napsali výtky k modelu, z kterých by se mohl do budoucna poučit. Holt ale když někdo vystaví svoje výtvory, tak musí očekávat, že mu třeba nebudou všichni tleskat, ale že i udělej modelu výtky.
Jinak se jedná o toto > http://jaroslav.lemfeld.sweb.cz/ , pokud chcete posoudit, jak moc je má kritika nepodložená...
themuf

Příspěvekod jarda77 » pát 03 črc, 2009 5:16 pm

nechápu tedy jen asi jedno,ale tím to zcela uzavírám,také bych mohl poslat výtvor onoho pána,který zde kritizuje a je docela sprostý v soukromých zprávách napsal,že ten model je patlanice,ale dál nechápu proč odesílá odkazy,které nepatří vůbec jemu....
jarda77

Příspěvekod jarda77 » pát 03 črc, 2009 5:22 pm

v soukromích zprávách byl model nazván patlanicí,takže už kritiku onoho pána nehodlám rozvádět
jarda77

Příspěvekod themuf » pát 03 črc, 2009 5:32 pm

:-D já se musím smát, jak někteří dokáží ke svému "duševnímu klidu" lhát...
Nonic, mělo to být vlákno o voze, né o lžích a nadávkách, tímto ho zakladatel ubírá právě tímto směrem... Já se tímto směrem brát nehodlám...
Čekal jsem, zda někdo také napíše své poznatky, připomínky, názory, nikdo nic nenapsal... A já za šmejda, kterého ze mě tonto pán dělá, nebudu...
End :-*
themuf

Příspěvekod jarda77 » pát 03 črc, 2009 5:40 pm

já jen k tomu dodám moudřejší ustoupí,já již nehodlám přidávat žádný názor na tohoto páná já vidím,že by to šlo do nekonečna a to mě ani nebaví,takže ať si tu píše co chce,je to jeho věc......
jarda77

Příspěvekod Citrus » pát 03 črc, 2009 6:36 pm

konopaslík: já jsem to teda začal číst až ted ale stejně jsou jak malí haranti kdyby jeden znich přestal reagovat na ty narážky druhýho tak ho to zachvíly přestane bavit
ÖBB Ep.V vel.H0 řízení DCC Lenz
Citrus

Příspěvekod jarda77 » pát 03 črc, 2009 6:41 pm

Citrus píše:konopaslík: já jsem to teda začal číst až ted ale stejně jsou jak malí haranti kdyby jeden znich přestal reagovat na ty narážky druhýho tak ho to zachvíly přestane bavit

máš úplnou pravdu,proto už nehodlám dávat další komentáře
jarda77

Příspěvekod konopaslik » pát 03 črc, 2009 9:49 pm

Tejkonc co sem byl vložen odkaz, tak musím poznamenat, že se mi blinkry dané tramvaje líbí. Nutno říct, že co by lajkovi. Nepochybně odborník najde milion chyb, mně jako dítěti neznalému to přijde fain. :)

Nic to ale nemění na tom, že z diskuze mám pocit, že jarda77 se v porovnání s themuf chová dětinštěji - byť na to má svým způsobem právo, vzhledem k tomu, že se jedná o jeho výtvor.
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod jarda77 » pát 03 črc, 2009 10:20 pm

konopaslik píše:Tejkonc co sem byl vložen odkaz, tak musím poznamenat, že se mi blinkry dané tramvaje líbí. Nutno říct, že co by lajkovi. Nepochybně odborník najde milion chyb, mně jako dítěti neznalému to přijde fain. :)

Nic to ale nemění na tom, že z diskuze mám pocit, že jarda77 se v porovnání s themuf chová dětinštěji - byť na to má svým způsobem právo, vzhledem k tomu, že se jedná o jeho výtvor.

kdybys viděl,když v soukromých zprávách poslal on svůj model a já na něm něco měl jak vyjel to je škoda,že tady nejsou jeho zprávy,to bysis početl,on je totiž všechny dával jako veřejné,pak když už mě chtěl hodně urazit a začal psát o patlanině to už raději psal soukromě,aby to nevypadalo špatně,mě nevadí kritika,proč ne,ale to je jedno,to by museli být vidět i soukromé zprávy,ale nechápu čím se třeba ty zaobíráš,tím kdo má pravdu?Tak každý tu svou,já jsem jen chtěl,aby se ozval někdo kdo to stavěl a podělil se o to jaké měl problémy a tak...ale mezi náma se tady zabíváte úplnýma blbinama.....sám na tom modelu najdu chyby to mi nemusí nikdo říkat,ale chtěl jsem vidět jak vypadá tato tramvaj někoho jiného a to tam také bylo napsáno....nežádal jsem tam ani pochvaly,ani kritiky a to z jednoho důvodu,který jsem onomu pánovi napsal,ať ji postaví,a napíše jak to šlo kde byli zádrhele a tak,jak si s ním mám psát o zádrhelích,když tento model je digitální se dvěma dekodéry,které tam ani pomalu dát nešly,další výtka typu,že do modelu se leze střechou,vysvětlení,že právě u střechy jsou ony dekodéry takže spodem by to bylo nanic ho neuspokojilo a napsal ihned,že všechny modely se rozebírají spodem,sám doma mám nejnovější noviku Roca tedy myšleno soupravu s otevíracími dveřmi,kde právě centrum elektroniky je také ve střeše a tak je odnímatelná právě střecha vozů,ale pán si jel svoji tak vlastně jsem jen oponoval a pak když jsem vznesl kritiku na jeho model tak začal oponovat on,jak dva blbci a to doslova,no nic je jedno jasné,pán se má v tomto oboru za ohromného odborníka,takže se mu oponovat nesmí,toď na vysvětlenou a již vás prosím nechte to už plavat všichni,jelikož nechápu čím se vlastně zabíváte,DÍKY VŠEM
jarda77

Příspěvekod themuf » sob 04 črc, 2009 4:31 pm

ZAČNI UVÁDĚT VĚCI, TAK, JAK BYLI A PŘESTAŇ LHÁT!
Já jsem po soukromých zprávách nechtěl nic řešit, a ani jsem nevěděl, žes mi je začal psát, a až poté co jsem si náhodou všimnul, žes mi jich naposílal asi 5 a začal mě v nich poté urážet a nazývat debilama a podobně, tak prostě já nejsem ten typ člověka, co si nechá s*át na hlavu. To prostě fakt ne. Nepobrals kritiku, a z mojeho aspektu oprávněnou - jinak tady neustále předhazuješ můj model - bylo ti vysvětleno, že to je model z roku 2007 a dle mě jediný, co jsi na něm mohl vytknout, a cos samozřejmě hned udělal (a pozor - právě ty, jako největší king) byl nátěr, protože ten opravdu v tý době, tak kvalitní nebyl, nehledě nato, že byl malován ručně. Jinak ale prostě co se týče modelovosti, tak měl všechny detaily co mohl mít... To je tak na objasnění.
Jinak už jsem ti napsal i v soukromých zprávách několitkrát, že jsi lhář a neustále měníš názory a lžeš - je vidět, že v tomto stylu i pokračuješ.
Pro příště! > až budeš někam vystavovat svý věci, tak POČÍTEJ S TÍM, že na ně můžeš dostat i kritiku. Já s tím vždy počítáma potom nebrečim, nehádám se a nenadávám zato v soukromejch zprávách.
Tímto tadytu diskuzi končím, protože už mě pravdu nebaví se dokola hádat s ukřivděnym prolhanym děckem.
themuf

Příspěvekod jarda77 » sob 04 črc, 2009 5:47 pm

dej už pokoj,neustále mě zaplavuješ soukromími zprávami a tady ze sebe děláš bůhví co,škoda,že ostatní ty zprávy nevidí,pokud přestaneš budu Ti opravdu vděčný,zatím se mi toho po soukromích zprávách nepovedlo docílit.Ani p.Dalecký zatím na to,aby toto téma smazal a tím ukončil tvé neustále napadání mé osoby zatím nereagoval a téma zde nechal,jediná možnost je prostě tobě nepsat,snad pak dáš pokoj,ale tím si nejsem jistý,ty máš prostě potřebu dohadů
jarda77

Předchozí

Zpět na Velikost H0 (komunita H0)