konopaslik píše:Tejkonc co sem byl vložen odkaz, tak musím poznamenat, že se mi blinkry dané tramvaje líbí. Nutno říct, že co by lajkovi. Nepochybně odborník najde milion chyb, mně jako dítěti neznalému to přijde fain.

Nic to ale nemění na tom, že z diskuze mám pocit, že jarda77 se v porovnání s themuf chová dětinštěji - byť na to má svým způsobem právo, vzhledem k tomu, že se jedná o jeho výtvor.
kdybys viděl,když v soukromých zprávách poslal on svůj model a já na něm něco měl jak vyjel to je škoda,že tady nejsou jeho zprávy,to bysis početl,on je totiž všechny dával jako veřejné,pak když už mě chtěl hodně urazit a začal psát o patlanině to už raději psal soukromě,aby to nevypadalo špatně,mě nevadí kritika,proč ne,ale to je jedno,to by museli být vidět i soukromé zprávy,ale nechápu čím se třeba ty zaobíráš,tím kdo má pravdu?Tak každý tu svou,já jsem jen chtěl,aby se ozval někdo kdo to stavěl a podělil se o to jaké měl problémy a tak...ale mezi náma se tady zabíváte úplnýma blbinama.....sám na tom modelu najdu chyby to mi nemusí nikdo říkat,ale chtěl jsem vidět jak vypadá tato tramvaj někoho jiného a to tam také bylo napsáno....nežádal jsem tam ani pochvaly,ani kritiky a to z jednoho důvodu,který jsem onomu pánovi napsal,ať ji postaví,a napíše jak to šlo kde byli zádrhele a tak,jak si s ním mám psát o zádrhelích,když tento model je digitální se dvěma dekodéry,které tam ani pomalu dát nešly,další výtka typu,že do modelu se leze střechou,vysvětlení,že právě u střechy jsou ony dekodéry takže spodem by to bylo nanic ho neuspokojilo a napsal ihned,že všechny modely se rozebírají spodem,sám doma mám nejnovější noviku Roca tedy myšleno soupravu s otevíracími dveřmi,kde právě centrum elektroniky je také ve střeše a tak je odnímatelná právě střecha vozů,ale pán si jel svoji tak vlastně jsem jen oponoval a pak když jsem vznesl kritiku na jeho model tak začal oponovat on,jak dva blbci a to doslova,no nic je jedno jasné,pán se má v tomto oboru za ohromného odborníka,takže se mu oponovat nesmí,toď na vysvětlenou a již vás prosím nechte to už plavat všichni,jelikož nechápu čím se vlastně zabíváte,DÍKY VŠEM