Můj názor založený na určitých zkušenostech je asi takový : Velká část současných motorů ( možná všechny) má obě ložiska kovová a bývají vyrobena ze "samomazných" slitin, takže se zřejmě mazat nemusí. Já ale, pokud to okolnosti dovolí, ložiska mažu - s přesvědčením, že jim to buď pomůže, nebo neuškodí

K mazání používám vazelínu Roco, která mi vyhovuje svojí konzistencí. Vazelína má 2 výhody: Vydrží v ložisku déle než olej a nehrozí, že pronikne ložiskem do motoru a zasviní komutátor, což se s olejem může stát a motoru to rozhodně neprospěje. Mazání motorů v lokomotivách je otázkou, na kterou by mě samotného zajímala odpověď. Výrobci zjevně s promazáváním motorů většinou nepočítají, protože pro přístup k jeho ložiskům je často nutné rozebrat méně či více složitým způsobem téměř celou lokomotivu. A nevšiml jsem si, že by tento úkon byl popisován v "mazacím plánu" v návodu k lokomotivám. Takže buď výrobci spoléhají na samomazná ložiska, nebo na to prostě kašlou s tím, že nějakou dobu to vydrží a pak - po nás potopa. Já v lokomotivách motory nemažu, jedině když je musím rozebrat z jiných důvodů - třeba kvůli opravě. Zatím se mi při příležitostném ježdění s lokomotivami uloženými i několik let žádný motor nezadřel. Ale jezdím jen občas a celkem málo..... Samotného by mě zajímalo, jak to řeší např. provozovatelé komerčních kolejišť, kde lokomotivy najezdí spousty hodin.