Moderátor: Michal Dalecký
julius.chabada píše:Nakoniec z toho súboja troch výrobcov najlepšie tvarovo stvárnené vyjde staré Piko. Po odmyslení si rôznych detailíkov, daných dobou konca 70-tych rokov a vtedajšími technologickými možnosťami.
Nezlobte se, ale fotka takto abnormálně skutečnost nezkreslí. Hodně dělají kromě vysokého čela i abnormálně tlusté sloupky čelních oken. Kdyby mi před rande po netu poslala fotku Alena Schillerová, také bych nečekal, že v reálu na schůzku dorazí Claudia Schiffer.martin tichý píše:Nemyslite panove, ze je trochu predcasne delat konecne zavery z jedne fotky??, sami vite, ze oko to v realu vidi vzdycky jinak, nez objektiv fotoaparatu a na konecne odsouzeni bych tedy jeste chvili pockal...kdyby nic, tak MTB ma, alespon za me daleko lepe zpracovana svetla nez ACME a ty jsou v celkovem vzezreni naprosto klicova, tak treba nebude tak zle..., jinak, mam za to, ze ta paprskova kola nejsou nijak falesna, to maji v TT, ale tady jsou snad opravdova...??
JaroHo píše:loukotě mi nepřijdou falešný ale celý mi to přijde disproporční, okna, ložiskový domky na podvozcích nebo co to je. Počkám si na pořádný fotky od např. p. Daleckého a jak to bude vypadat s dosazenýma doplňkama. MTB bude mít lepší osvětlení a snad i zpřevodování o proti ACME , to jaksi zatím ale bude asi tak vše. No rád bych byl překvapen kdyby to nakonec vypadalo líp.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků