Vystava vlacku Praha 9 - klub Gong - do nedele 7.9.

Pozvánky, odkazy, upozornění.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Vystava vlacku Praha 9 - klub Gong - do nedele 7.9.

Příspěvekod kubulak » pon 01 zář, 2008 7:46 am

S prekvapenim zjistuju ze tady na foru neni pozvanka na podle me celkem zajimavou akci.

Takze:
termin - zacalo to ted o vikendu a konci to pristi nedeli 7.9.
misto - klub Gong Praha 9 (Sokolovska tusim 191, kousek od Palmovky/Ceskomoravske), primo u zast, tramvaje.
Otviracka od nevim (10h?) do 18h
Vstupne 80 dospeli, deti nevim, tusim 50?, rodinne vstupne max 2 dospeli + 2 deti za 150.
Dostanete bonbon a kartu na 10 procent slevy do obchodu Classic model v Bartolomejske :) Zaroven tam prodava kral zeleznic, ceny neposoudim, spis literaturu a vagonku jen par..

Obsah vystavy - v hledisti modul velikosti 0 rozmery 12x4metry, fakt moc pekny, nadrazi Praha-Vysocany a dvojkolejny okruh, stridaji asi 6 vlaku.
Dale podel sten info-panely s historii zel. modelarstvi u nas i v cizine + panel k historii vyroby loko v CKD. Dale spousta vitrin se spoustou a spoustou krasnych modelu vel. O, ruzny pary, M-ka, T-cka,

Na jevisti je podobne kolejiste, ale starych plechovych vlacku, a v jedne bocni mistnosti jsou jeste starsi vlacky, vyroba v letech 1910-1930.

Taky se tam na obycejnym okruhu vel. HO predvadi zaklady DCC.

Podle me vzit fotak a utratit 80 kc se rozhodne vyplati.

Jen me prekvapuje, ze nikdo z poradajicich neni clenem tady na foru, aby sem na to hodil pozvanku?
kubulak

Příspěvekod PaMi » úte 02 zář, 2008 11:21 am

Výstava SUPER. Určitě stojí za návštěvu.
Tady je pár fotek pro namlsání a zlákání k návštěvě:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
-- TT -- ČSD -- Jenom pro radost -- TrainController 8.0 Gold -- Moduly
PaMi

Příspěvekod radekkrupka » ned 07 zář, 2008 6:46 pm

Pro ty, kteří neviděli, nemohli a přesto je zajímá co bylo k vidění, pořídil jsem tam slušnou dávku fotek. Ty nejzajímavější jsem dal na web:

http://picasaweb.google.com/radekkrupka/VStavaModelKlubGong#

Jedná se o fotky okruhu i z vitrín...snad se budou líbit :)
radekkrupka

Příspěvekod Jir-ka » ned 21 zář, 2008 9:18 am

Pokud by se někdo chtěl podívat na další snímky z této výstavy, je možnost je vidět na adrese http://vds2008.euweb.cz/ kam jsem umístil moje záběry. Jeden snímek je od vašeho kolegy s nickem radekkrupka (s jeho souhlasem), společný snímek pořadatelů mám od Eduarda Hrubeše. Předem se omlouvám za kvalitu snímků, odlesky ve vitrínách a problematické osvětlení (kombinace zářivek, žárovek a halogenu) a taky jsem fotil na poslední chvíli. Ale pro ilustraci to snad stačí. Kliknutím na snímek dojde k jeho zmenšení.

Jiří Zaňka
Jir-ka

Zpět na Modelářské výstavy a akce