Království Železnic

Pozvánky, odkazy, upozornění.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Libí se vám tento projekt ?

Ano
106
65%
Ne
57
35%

Celkem hlasů : 163

Příspěvekod radekkrupka » pon 11 led, 2010 12:14 pm

Hloubkar píše:Něco málo drátu tam je. http://picasaweb.google.cz/loslopatos/E ... 0769259394

Já ač projektu fandím, proklínám to, co má na fotce připomínat ten velký most..... tohle někdo uplácal za jeden večer a most nikdy neviděl. :(
radekkrupka

Příspěvekod Vladimír_B » pon 11 led, 2010 4:59 pm

kecu.p píše:Jak to teď vypadá s tou uvažovanou ČR?? Je to už nějaký pátek co otevřeli expozici a ja očekávám že bude někde napsáno že je první vlaštovka z ČR v provozu. Když jsem tam byl v říjnu, tak nikde nic vidět nebylo ...
Viz. druhá půlka tohoto článku: http://www.zelpage.cz/clanky/reportaz-z ... i-zeleznic :roll:
Ten Střekov mě málem rozsekal (smíchy) a další v hitparádě je uhelná pánvička velikosti hlíníku za malou cihelnou, mini ústecké depo (viva Auhagen) a tramvajové poloměry Aussig vjezd... :lol: Bylo bláhové čekati, že starý pes se novým kouskům naučí...

Naštěstí KŽ neživí rýpalové a hnidopiši, ale rodinky (s malými) dětmi (kteří tomu naštěstí nerozumí)...
Vladimír_B

Příspěvekod Pavel Dryml » pon 11 led, 2010 5:36 pm

Myslím, si - podle fotek, že to tam není až tolik špatné - pokud někdo z modelářů chce mít zažívací problémy a slabší povahy shoro infakrt, tak neváhejte a navštivte modelový (hračkový) svět v Brně

Doporučuju pytlíky na blití s sebou ...
H0, DCC, V epocha, ale končím u vznniku Carga
Pavel Dryml

Příspěvekod kecu.p » pon 11 led, 2010 6:59 pm

Fotky super. Už se těším. :-) A že to je tak malé?? Nevadí ... Důležité je že to bude mít typické uspořádání podle skutečnosti ... Myslím si že každý se podle toho vyzná. Charakteristické prvky tam budou. Sice to je vzdáleně podle skutečnosti. Ale to nevadí. Těším se až tam někdy bude plzeňský kraj. Třeba tam jednou bude i lokálka do Bezdružic ... Ta by si ztvárnění zasloužila. :-)
H0 DCC + H0e analog
KŽM Sokolov

ČSD ep. 3 a 4
kecu.p

Příspěvekod milan ferdián » pon 11 led, 2010 7:22 pm

kecu.p píše:Třeba tam jednou bude i lokálka do Bezdružic ... Ta by si ztvárnění zasloužila. :-)

Tomu nevěř :D
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod kecu.p » pon 11 led, 2010 7:30 pm

milan ferdián píše:
kecu.p píše:Třeba tam jednou bude i lokálka do Bezdružic ... Ta by si ztvárnění zasloužila. :-)

Tomu nevěř :D

Neber mi toooo :-D
H0 DCC + H0e analog
KŽM Sokolov

ČSD ep. 3 a 4
kecu.p

Příspěvekod maayaa » pon 11 led, 2010 11:53 pm

Spíš doufej,že nebude.Podívej se jak dopadlo Ústí :roll: .Skoro bych řek nejen starýho psa novejm kouskům,ale i že jsem nad tim zlomil hůl(ne o toho psa :lol: )
maayaa

Příspěvekod Hloubkar » úte 12 led, 2010 10:53 am

Já, když jsem tam byl, tak tam měli celej plán tohodle vznikajícího projektu. Nemáte ho někdo nafocenej? Nebo tady náčelník Michal Dalecký. Nemoh byste sem někdo hodit obrázek, jak to celkově teda bude vypadat? Já totiž Cocott Dreweny si ho zapoměl vyfotit :(
H0- měřítko králů! těm se to do hradu všechno krásně vejde
VI. epocha ČR Analog
Hloubkar

Příspěvekod JBr » úte 12 led, 2010 11:16 am

Ja to sice vyfotil, ale mizerne. Ale snad to nejakou predstavu da - http://vlacky.brozek.org/forum/kz_schema.jpg

Takhle bude vypadat to ustecko - http://vlacky.brozek.org/forum/kz_ustecko.jpg
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod Hloubkar » úte 12 led, 2010 1:14 pm

Výborně. Díky. A jak tak na to koukám, tak mám 3 DŮLEŽITÉ námitky Konkrétně: Nalevo od Pardubic, kde je vidět dostihový závodiště, tak tam chybí Staré Čívice Zde :D
A potom Pardubický letiště má dráhu 27/09. tzn. východo-západně orientovanou. A z tý mapy mi to přijde, že tam je to spíš o 45° otočený.
Navíc vlaky z Pardubic do Chrudimi nejedou přímo, ale nejdřív sunou do Rosic a potom teprve jedou na Chrudim a Havl. Brod. (přemostěj koridor nad začátkem zhlaví pardubickýho nádru) Ušetřil by se tím vlastně celej půkruh a vešlo by se tam pár domků, nebo něco jinýho. Třeba dopravní podnik, kterej v těch místech je (pod nádražím) a mohly by odtamtud vyjíždět Fallery.
Tyhle megalomanský projekty já rád. A je dobrý, že se na to bude dát koukat i z vejšky. [/url]
VI. epocha ČR Analog
Hloubkar

Příspěvekod JBr » úte 12 led, 2010 3:41 pm

Ono tam hlavne pardubicky letiste neni. Pac ta plocha u Pardubic ma na sobe napis Letiste Caslav :D
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod Hloubkar » úte 12 led, 2010 3:45 pm

Koukal jsem, že tam je něco divně napsaný. Ale polohou to bylo jako Pardubice. Naše letiště je stejně lepší 8) Nám tady přistávaj Awacsy, Ruslany a podobný exoti :P :D
VI. epocha ČR Analog
Hloubkar

Příspěvekod JBr » čtv 14 led, 2010 7:36 pm

Tak jsem dneska videl Ustecko a mam z toho ponekud smisene pocity... :?
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod Hloubkar » čtv 14 led, 2010 8:33 pm

JBr píše:Tak jsem dneska videl Ustecko a mam z toho ponekud smisene pocity... :?

Povidej, přeháněj...
VI. epocha ČR Analog
Hloubkar

Příspěvekod JBr » čtv 14 led, 2010 8:44 pm

Je to takove trochu chaoticke, na jednu stranu spousta koleji a na druhou jen par jezdicich vlaku, dalsi sice stojici, ale nejezdici. Z mest ktera maji byt modelovana nepoznavam nic... Mozna az to bude zapojene ve vetsim celku, tak to bude vypadat lip, ale takhle mi to prislo celkem jako zklamani.

Pozitivem ale je, ze nad elektrifikovanou trati jsou troleje.
TT/D V/VI.
JBr

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské výstavy a akce