Leipzig 2026

Pozvánky, odkazy, upozornění.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Leipzig 2026

Příspěvekod petr2023 » stř 30 zář, 2026 8:30 am

Téma jsem nenašel, tak založím.

Dnes při zkoumání vystavovatelů jsem nenarazil na MTB. Jejich stánek, ať je to jak chce, byl vždy v obležení. Nevíte někdo, jestli opravdu MTB letos na výročním veletrhu nebude?
Láska z dětství je silnější než jsem si myslel a tak po 20 letech znovu začínám.
petr2023

Re: Leipzig 2026

Příspěvekod train » stř 30 zář, 2026 1:55 pm

Z/N/HO/G - DCC, moduly, livesteam
train

Re: Leipzig 2026

Příspěvekod petr2023 » pon 05 říj, 2026 6:11 am

Ah, tak to by mne nenapadlo, že pojedou pod tímto nic neříkajícím jménem :roll: No nevadí, děkuji

Každopádně se mi nechce zakládat další téma, tak budu tady pokračovat. Jaké jsou vaše pocity z právě skončeného ročníku? Upřímně já jsem byl opravdu hodně překvapen, jak to upadlo. A4 se jednalo o jubilejní ročník, tak to spíše vypadalo, na ročník poslední. Výstavní areál byl zaplněn sotva z 50%, žádné ukázky ve venkovních prostorách, jako např. vrtulníky, které stávali na travnatých plochách před areálem. Hala s modelovou železnicí sice zůstala, ale prezentace na jednotlivých stáncích byla ve většině případů, taková neslaná nemastná. Prázdné vitríny, nebo i celé stánky nebyli úplně vzácné. :shock:
Láska z dětství je silnější než jsem si myslel a tak po 20 letech znovu začínám.
petr2023

Zpět na Modelářské výstavy a akce