Změny v sekci podklady

Skutečná železnice, odkazy na fotografie, zajimavá místa, setkání apod.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

Změny v sekci podklady

Příspěvekod radekkrupka » úte 20 pro, 2011 10:42 pm

"Fotografie stanic":

Toto vlákno bylo vyčištěno od příspěvků, jejichž smysl již pominul. Jednalo se především o pochvalné komentáře k jednotlivým autorům, dále o různé požadavky na podklady a pod. Nyní vlákno obsahuje skutečně pouze příspěvky s odkazy na galerie, případně doplňující komentáře v minimální míře. Názvy stanic jsou pro přehlednost zvýrazněny.

Zároveň byly do tohoto vlákna zkopírovány či přesunuty všechny fotogalerie ze stanic, které se nacházely v jiných vláknech. U řady stanic je odkaz na vlákno, kde se tato stanice probírá, čili případné další komentáře piště tam. Rozproudí-li se diskuze k některému z příspěvků, bude opět vyčleněna do zvláštního vlákna.

"Požadavky na podklady - fotky, plány, ..."

Sem byly přesunuty žádosti uživatelů o podklady - fotky, plány, cokoliv jiného. Pokuste se toto vlákno používat k tomuto účelu i nadále :)

"Plány budov a zařízení"

Sem jsem vykopíroval všechny příspěvky z jiných vláken, které obsahují odkazy nebo přímo přílohy týkající se typových výkresů budov a podobných objektů. Filosofie tohoto vlákna je podobná jako fotografie budov. Jde o kompilát užitečných podkladů.
radekkrupka

Re: Změny v sekci podklady

Příspěvekod Petr Zatrepalek » stř 21 pro, 2011 11:05 am

Když už to zpřehlednuješ, bylo by dobrý dát pod jedno z tebou zminovaných temat i další temata viz celé vlákno podklady! Původní vlákna přesunout tam celá nebo je zrušit.. Takhle v tom bude bohužel zas jen bordel - co např. toto viewtopic.php?f=11&t=4233
viewtopic.php?f=11&t=2503

viewtopic.php?f=11&t=4583

nebo toto?
viewtopic.php?f=11&t=4957
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod saman55 » stř 21 pro, 2011 11:34 am

Zdravím,nějak se vám vytratily Polohové plány stanic jako hlavní téma
saman55
saman55

Příspěvekod radekkrupka » stř 21 pro, 2011 12:25 pm

saman55 píše:Zdravím,nějak se vám vytratily Polohové plány stanic jako hlavní téma
saman55

Neztratily, jenom z nějakého důvody zmizely mezi starší. Přesunul se tam jeden starší příspěvek a to vlákno se z neznámých příčn šouplo mezi starší...
Vlákno je tady viewtopic.php?f=11&t=5038
radekkrupka

Příspěvekod Jarda H. » stř 21 pro, 2011 12:29 pm

radekkrupka píše: .... . Přesunul se tam jeden starší příspěvek a to vlákno se z neznámých příčn šouplo mezi starší...

Tak nějak ....

PS : vytáhl jsem téma nahoru vložením nového příspěvku :D Asi to bude nutné občas udělat !
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod radekkrupka » stř 21 pro, 2011 12:32 pm

Petr Zatrepalek píše:Když už to zpřehlednuješ, bylo by dobrý dát pod jedno z tebou zminovaných temat i další temata viz celé vlákno podklady! Původní vlákna přesunout tam celá nebo je zrušit.. Takhle v tom bude bohužel zas jen bordel - co např. toto viewtopic.php?f=11&t=4233
viewtopic.php?f=11&t=2503

viewtopic.php?f=11&t=4583

nebo toto?
viewtopic.php?f=11&t=4957

Jak jsem psal - diskuze k některým stanicím jsem ponechal, jak byly, pouze jsem do hlavního vlákna zkopíroval příspěvek(ky) s odkazem na fotky a dopsal k němu odkaz na původní vlákno. Jinak to nešlo, protože kdybys sesypal příspěvky ze všech témat dohormady, tak z toho vznikne blázinec, protože řada vláken se časově prolíná a pak by to bylo napřeskáčku, ani by nebylo poznat co se k čemu vztahuje... Navíc by to vlákno mělo mnoho příspěvků, mezi nimiž by občas byly fotky a zbytek by byla diskuze, často poměrně o níčem... účelem bylo vytřídit faktický obsah, tj fotky.

Co se týká fotek dalších věcí, jako vozy, lokomotivy, některé budovy a pod, to jsem ponechal jak to bylo, protože to už by byla práce na několik měsíců.

Plány stanic má na starosti Jarda :)
radekkrupka

Příspěvekod cipisekmp » stř 21 pro, 2011 3:45 pm

Ahoj, ja si myslim ze presun, ktery probehl byl dle meho nazoru kuprospechu veci. Urcite se tim nevyresilo vse, ale rozhodne se ty temata kterych se reorganizace tykala zprehlednili.
S pozdravem Cipisekmp
H0/MODULY SLOVÁCKO

www.kzmslovacko.cz
cipisekmp

Příspěvekod diego.dan » pát 23 pro, 2011 8:29 am

Neznám možnosti fóra ale nelze nějak tyto tři hlavní témata trvale zablokovat nahoře?
Myslím "plány stanic",plány budov" a foto stanic".
HO ZATÍM PLÁNUJI,OD 28.8.2009 ZÁČÍNÁM STAVĚT
diegovaho.blog.cz
GOTHIC FOREVER
diego.dan

Příspěvekod Jarda H. » pát 23 pro, 2011 9:24 am

Co jsem se tak jako pomocný moderátor v několika vláknech stačil zorientovat v možnostech úprav, tak tohle by asi šlo jedině jako je úprava ve vlákně "Modelářské obchody a výrobci", kde je na úvodu jakýsi samostatný blok Oznámení ?! K nahlédnutí zde ... viewforum.php?f=18

Tohle ale mohou udělat (tedy založit) pouze admini Michal D. a Rudolf. Alespoň jsem nikde nenašel (pro sebe jako občasného moderátora) možnost založit vlákno "i" :lol: Stejnou úpravu jsem naznačoval udělat i s vláknem Radka K v sekci "Modelové koleiiště" !! Šlo o vlákno se základními informacemi pro začátečníky, ale nějak to zapadlo .... jak myšlenka :lol: tak i vlákno samotné !
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod radekkrupka » pát 23 pro, 2011 9:37 am

Já bych s tím vyčleňováním vždy nahoru byl zdrženlivý. To bychom tam mohli dát také lokomotivy, vozy a já nevím co ještě... Tyhle vlákna se budou stejně pohybovat někde nahoře.
radekkrupka

Příspěvekod diego.dan » pát 23 pro, 2011 11:38 am

Ano Jardo,přesně toto jsem myslel.Myslím,že tato tři témata jsou pro celý topic stěžejní.

Radku to nemusí být pravda,rozjede se několik diskusí a vlákna jsou rázem dole.Již to zde myslím saman zmiňoval.

Já se osobně zejména k fotogaleriím často vracím z důvodu čerpání inspirace.Berte to prosím jako názor jednotlivce nicméně bych tuto úpravu uvítal.
HO ZATÍM PLÁNUJI,OD 28.8.2009 ZÁČÍNÁM STAVĚT
diegovaho.blog.cz
GOTHIC FOREVER
diego.dan

Zpět na Podklady ke stavbě