od Pavel Dryml » úte 25 lis, 2008 6:59 pm
Začnu trochu obsáhlej. Prní světelná návěstidla byla použita za první republiky při elektrizaci pražského uzlu. Výrobcem bylo ČKD, dnes jsou k vidění například v muzeu sdělovací a zabezpečovací techniky v Hraci Králové.
Další použití světelných návěstidel přišlo po Druhé Světové válce kdy podle hesla Sovětský svaz náš vzor byly používány světelná návěstidla vzor SSSR, v několika stanicích přímo dodané ze Sověstkého svazu, ale pozor většina návěstidel vzor SSSR je vyrobena dílnou AŽD. Pozná se to lehce podle patice návěstidla, ty vyráběné v ČSSR mají na patici nálitek jak jinak než AŽD.
Světelná návěstidla typu AŽD neboli AŽD 70 byly vyvinuty v roce jak jinak než 1970, ale pozor původní návěstidla AŽD 70 mají trochu hranatější štít. V roce 1971 se začaly vyrábět návěstidla AŽD 71, to jsou téměř všechna, která jsou na dráze.
Na začátku doby plastové někdy v devadesátých letech přišlo AŽD s novinkou, štíty jsou vyrobeny z plastu, ale návěstidla jsou pořád označována jako AŽD 71
Co se týče osazení stanic návěstidly a přejezdníky, prostě se bralo to, co se mmomentálně vyrábělo. A ještě trochu k různým směsím ve stanicích, stávalo se a stává se i teď, že návěstidlo pod vlivem větru, deště nebo koroze spadlo a místo původně mechanického návěstidla se dalo světelné (např. tehdy SSSR) Pak se stanice osazovala místo mechanik světelnými návěstidly a osadila se tehdy již vyráběnými AŽD, kromě téměř zánvního SSSR, které zůstalo.
Pookud se někde pletu nebo je tu nějaká nepřesnoost, opravte mě, rád se taky dozvím nové věci. Já jenom podávám to, co jsem četl a slyšel.